Woonlocatie
Eugeria

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Eugeria is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Direct naar

  Nabij het centrum van Almelo staat Carintreggeland Huis Eugeria. Eugeria bestaat uit een hoofdgebouw met daarnaast vier zelfstandige villa’s. Er wonen mensen met geheugenproblemen, lichamelijke problemen en gerontopsychiatrische problemen. We bieden er verpleeghuiszorg en revalidatiezorg.

  Binnenkijken bij Eugeria

  Wonen en zorg

  In het hoofdgebouw zijn 25 kamers beschikbaar voor revalidatie. Villa Tutertien biedt een thuis aan 32 bewoners met een lichamelijke beperking. In Villa Tilanus en Panorama wonen 72 bewoners met geheugenproblemen en in Villa Paviljoen wonen 36 bewoners met gerontopsychiatrie. In elke wooneenheid wonen zes personen. Naast een gezamenlijke huiskamer beschikt elke bewoner over een eenpersoonskamer met eigen badkamer.

  Dagbesteding bij Eugeria

  Je vult je dagen in zoals jij dat wilt. Samen muziek maken. Bewegen voor ouderen, bloemstukken maken. Een voetbalwedstrijd bezoeken. En nog veel meer. Er is een ontmoetingsruimte aanwezig waar je kunt ontspannen of je maaltijd kunt nuttigen.

  Dit biedt Eugeria

  • Biljart
  • Fysiotherapieruimte
  • Kapper
  • Logeermogelijkheid voor naasten
  • Partneropname (onder voorwaarden)
  • Prachtige tuin
  • Restaurant
  • Wellnessruimte
  • WIFI in openbare ruimtes

  Praktische informatie

  Adresgegevens
  Roskamstraat 6
  7602 JT Almelo
  Sociale media
  Volg op Facebook

  Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de zorgregelaars via telefoonnummer 088 367 7000. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  Soortgelijke locaties in de buurt

  Almelo

  De Elshof

  Aan de rand van de wijk De Schelfhorst in Almelo vind je Carintreggeland Huis De Elshof, in een vleugel van Huize Friso. Er is veel groen in uw omgeving en er heerst een gemoedelijke sfeer. We bieden er verpleeghuiszorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen in verband met geheugenproblemen. 

  De Weijdehof

  In Almelo in de wijk Sluitersveld staat Carintreggeland Huis De Weijdehof. In De Weijdehof bieden we verpleeghuiszorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door geheugenproblemen en lichamelijke beperkingen. In de ontmoetingsruimte worden activiteiten voor de bewoners georganiseerd.

  Hoog Schuilenburg

  In Almelo, middenin de wijk Aalderinkshoek staat Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg nabij diverse voorzieningen. Een verpleeghuislocatie voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door een lichamelijke beperking en een indicatie hebben voor wonen met zorg en behandeling.

  Titus Brandsmahof

  In de Almelose wijk Ossenkoppelerhoek staat Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof. In deze locatie bieden wij kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke beperkingen. Er is een ontmoetingsruimte waar je een kopje koffie kunt drinken.