Direct naar

  Voor jou als cliënt van Carintreggeland, houden we een elektronisch cliëntendossier (MyCaRe) bij. Jij kunt via het Cliëntportaal in je eigen dossier kijken. 

  Inloggen

  Je kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op onderstaande knop om in te loggen 

  Praktische informatie

  Als je bij ons in zorg komt krijg jij of je mantelzorger inloggegevens waarmee je kunt inloggen op het Cliëntportaal. De zorgmedewerker die de intake doet vraagt deze inlogggegevens voor je aan. Per e-mail ontvang je daarna een gebruikersnaam waarmee je een wachtwoord kunt aanvragen. Wanneer je dus de eerste keer inlogt met je gebruikersnaam heb je nog geen wachtwoord. Je klikt dan op wachtwoord vergeten en ontvangt op het emailadres dat wij van je in het bestand hebben staan een wachtwoord.

  Je kunt in het Cliëntportaal zien of je persoonsgegevens kloppen, kijken naar je zorgplan, de agenda met geplande zorgmomenten, de zorgrapportages, de verslagen van het multidisciplinair overleg en de zorgovereenkomst. Ook zie je wie er allemaal betrokken zijn bij de ondersteuning en zorg die je van ons ontvangt. Je kunt je gegevens alleen maar inzien. Veranderen kun je ze niet, ook kun je in het Cliëntportaal geen mailtjes of berichtjes sturen. Dus als je vragen hebt of als er iets niet goed staat, geef dat dan aan bij je zorgverlener.

  Klik hier voor de handleiding. 

  Mocht je vragen hebben over het inloggen in het cliëntportaal of problemen ervaren met inloggen dan kun je contact opnemen via clientportaal@carintreggeland.nl. Als je liever telefonisch geholpen wil worden kun je jouw telefoonnummer mailen dan bellen wij je terug.