Direct naar

  Vrijwilligers

  Als Carintreggeland bieden we ondersteuning en goede zorg aan onze cliënten. Dat is alleen mogelijk met hulp van mantelzorgers en vrijwilligers. Vrijwilligers zijn dan ook een onmisbare schakel. Vrijwilligers bieden net dat beetje extra aandacht en ondersteunen bij  het uitvoeren van allerlei activiteiten.

  Vrijwilligers doen veel verschillende taken. We gaan uit van de mogelijkheden en interesses van de vrijwilliger, want als je ergens goed in bent en het leuk vindt om te doen, blijf je enthousiast.

  Natuurlijk is vrijwilligerswerk vrijwillig maar het is niet vrijblijvend. Onze collega’s en cliënten rekenen op je. Daarom maken we vooraf afspraken zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

  Als vrijwilliger heb je rechten. Zo heb je recht op reiskostenvergoeding (daadwerkelijk gemaakte kosten), ben je verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk (ongevallen en WA), heb je toegang tot het VIP, het vrijwilligersportaal van Carintreggeland waarop je informatie kunt vinden over het vrijwilligerswerk en contacten kunt onderhouden met andere vrijwilligers.

  Interesse?

  Nieuwe vrijwilligers kunnen altijd een keer meelopen en ervaren of het vrijwilligerswerk bij je past. We kijken graag samen met jou naar mogelijkheden en wensen!

  Heb je interesse? Maak dan een afspraak 088 367 7000 of via info@carintreggeland.nl