Woonlocatie
Titus Brandsmahof

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Titus Brandsmahof is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Direct naar

  In de Almelose wijk Ossenkoppelerhoek staat Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof. In deze locatie bieden wij kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke beperkingen. Er is een ontmoetingsruimte waar je een kopje koffie kunt drinken. 

  Binnenkijken bij Titus Brandsmahof

  Wonen en zorg

  De bewoners met geheugenproblemen wonen met zes bewoners samen in een woning. Er is een gezamenlijke huiskamer, een keuken en een tuin of balkon. Elke bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer. Voor mensen met lichamelijke beperkingen zijn er 30 appartementen waarbij 24 uur per dag zorg in de nabijheid is. Ook zijn er 37 appartementen voor mensen die gebruik maken van wijkverpleging.

  Dagbesteding bij Titus Brandsmahof

  Samen muziek maken, bewegen, een voetbalwedstrijd bezoeken of meedoen aan een andere activiteit die georganiseerd wordt. Er is veel te doen. In de ontmoetingsruimte kun je een kop koffie drinken of een maaltijd nuttigen. De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. 

  Dit biedt Titus Brandsmahof

  • Kapper
  • Logeermogelijkheid voor naasten
  • Ontmoetingsruimte
  • Partneropname (onder voorwaarden)
  • WIFI in openbare ruimtes

  Praktische informatie

  Adresgegevens
  Titus Brandsmahof 3
  7606 SB Almelo
  Sociale media
  Volg op Facebook

  Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de zorgregelaars via telefoonnummer 088 367 7000. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  Soortgelijke locaties in de buurt

  Almelo

  De Elshof

  Aan de rand van de wijk De Schelfhorst in Almelo vind je Carintreggeland Huis De Elshof, in een vleugel van Huize Friso. Er is veel groen in uw omgeving en er heerst een gemoedelijke sfeer. We bieden er verpleeghuiszorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen in verband met geheugenproblemen. 

  De Weijdehof

  In Almelo in de wijk Sluitersveld staat Carintreggeland Huis De Weijdehof. In De Weijdehof bieden we verpleeghuiszorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door geheugenproblemen en lichamelijke beperkingen. In de ontmoetingsruimte worden activiteiten voor de bewoners georganiseerd.

  Eugeria

  Nabij het centrum van Almelo staat Carintreggeland Huis Eugeria. Eugeria bestaat uit een hoofdgebouw met daarnaast vier zelfstandige villa’s. Er wonen mensen met geheugenproblemen, lichamelijke problemen en gerontopsychiatrische problemen. We bieden er verpleeghuiszorg en revalidatiezorg.

  Hoog Schuilenburg

  In Almelo, middenin de wijk Aalderinkshoek staat Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg nabij diverse voorzieningen. Een verpleeghuislocatie voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door een lichamelijke beperking en een indicatie hebben voor wonen met zorg en behandeling.