Woonlocatie
Hiebendaal

Direct naar

  Vlakbij het centrum van Hengelo vind je wooncentrum De Hiebendaal waar je comfortabel kunt wonen met zorg en andere diensten binnen handbereik.

  Binnenkijken bij Hiebendaal

  Wonen en zorg

  De Hiebendaal heeft 59 appartementen voor verhuur. Er is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Rondom het complex zijn ruime tuinen met terrassen aangelegd en ernaast bevindt zich een royale fietsenberging.

  Heb je een vraag over wonen in de Hiebendaal, neem dan contact op met Twinta, telefoon 088 367 7373 of mail naar info@twinta.nl.

  Heb je een indicatie voor verpleeghuiszorg? Met een volledig pakket thuis is het mogelijk om in de Hiebendaal verpleeghuiszorg thuis te ontvangen. De zorgregelaar vertelt je hier graag meer over.

  Praktische informatie

  Adresgegevens
  Deldenerstraat 200
  7555 AJ Hengelo

  Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de zorgregelaars via telefoonnummer 088 367 7000. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  Soortgelijke locaties in de buurt

  Hengelo

  Backenhagen

  Vlakbij het centrum van Hengelo staat Carintreggeland Huis Backenhagen. Je kunt in Backenhagen terecht als je niet meer zelfstandig kunt wonen door een lichamelijke of psychische beperking. Backenhagen heeft een restaurant, een kapsalon, een pedicure, een prikpost en een diëtist. Ook wijkbewoners kunnen hiervan gebruikmaken.

  Bellinckborg

  Dichtbij het centrum van Hengelo en aan de rand van de wijk Hengelose Es vind je Carintreggeland Huis Bellinckborg. Je kunt in Bellinckborg komen wonen als je een indicatie hebt voor verblijf omdat je niet langer zelfstandig kunt wonen door geheugenproblemen of een lichamelijke beperking.

  Herinckhave

  Vlakbij het centrum van Hengelo in de wijk De Noork staat Carintreggeland Huis Herinckhave in een mooie groene omgeving. Je kunt in Herinckhave terecht met een indicatie voor verblijf wanneer je niet meer zelfstandig kunt wonen door ernstige geheugenproblemen.

  Het Woolde

  Vlakbij het centrum van Hengelo staat Carintreggeland Huis Het Woolde. Het Woolde biedt onderdak aan mensen met  lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen. Ook is er een afdeling voor mensen met een ‘niet westerse’ achtergrond.

  Humanitas

  In het zuidoosten van Hengelo staat Carintreggeland Huis Humanitas. Dichtbij het centrum en vlakbij een winkelcentrum. Je kunt in Humanitas terecht voor verpleeghuiszorg vanwege geheugenproblemen en lichamelijk beperkingen en tijdelijk verblijf.

  't Gerbrand

  In de Hengelose wijk Klein Driene staat Carintreggeland Huis ’t Gerbrand. Je kunt hier wonen als je een indicatie hebt voor verblijf in verband met een lichamelijke beperking of geheugenproblemen. Op de begane grond vind je een ontmoetingsruimte waar je een kop koffie kunt drinken.