Woonlocatie
De Stoevelaar

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Stoevelaar is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Direct naar

  Carintreggeland Huis de Stoevelaar staat aan de rand van Goor en grenst aan een bosrijk natuurgebied. Je kan in De Stoevelaar wonen als je een indicatie hebt voor wonen met zorg. We bieden dagbegeleiding, tijdelijke zorg en verpleeghuiszorg. 

  Binnenkijken bij De Stoevelaar

  Wonen en zorg

  Je kunt in De Stoevelaar terecht als je door geheugenproblemen niet meer zelfstandig thuis kunt wonen of wilt wonen met zorg in de buurt. De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ook jouw mantelzorger is van harte welkom in De Stoevelaar en als hij/zij graag wil blijven ondersteunen in de zorg is dat natuurlijk altijd mogelijk. Je kunt ook met je mantelzorger leuke dingen doen en bijvoorbeeld genieten van de faciliteiten van het restaurant.

  Dagbesteding bij De Stoevelaar

  De Stoevelaar biedt een activiteitenprogramma aan, dat is aangepast op jouw wensen. Een gevarieerd activiteitenaanbod is alleen mogelijk met ondersteuning van familie van bewoners en vrijwilligers. Wij zijn blij met iedere helpende hand.

  Het ontmoetingscentrum wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruik maken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. 

  Dit biedt De Stoevelaar

  • Belevingstuin
  • Bewegingstoestel buiten
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Terras
  • WIFI in openbare ruimtes

  Praktische informatie

  Adresgegevens
  De Stoevelaar 1
  7471 AB Goor
  Sociale media
  Volg op Facebook

  Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de zorgregelaars via telefoonnummer 088 367 7000. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  Soortgelijke locaties in de buurt

  Goor

  De Wheehof

  Vlakbij het centrum van Goor, grenzend aan een bosrijk natuurgebied staat Carintreggeland Huis De Wheehof. Je kunt in De Wheehof komen wonen als je een indicatie hebt omdat je niet langer zelfstandig kunt wonen door een lichamelijke of psychische beperking.