Woonlocaties van Carintreggeland

Bij Carintreggeland willen we dat je een zo waardevol mogelijk leven leidt. Daarvoor bieden we je professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. Onze Carintreggeland Huizen door heel Twente zijn afgestemd op jouw behoeften en leefstijl.

Kies een plaats

Almelo

De Elshof

Aan de rand van de wijk De Schelfhorst in Almelo vind je Carintreggeland Huis De Elshof, in een vleugel van Huize Friso. Er is veel groen in uw omgeving en er heerst een gemoedelijke sfeer. We bieden er verpleeghuiszorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen in verband met geheugenproblemen. 

De Weijdehof

In Almelo in de wijk Sluitersveld staat Carintreggeland Huis De Weijdehof. In De Weijdehof bieden we verpleeghuiszorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door geheugenproblemen en lichamelijke beperkingen. In de ontmoetingsruimte worden activiteiten voor de bewoners georganiseerd.

Eugeria

Nabij het centrum van Almelo staat Carintreggeland Huis Eugeria. Eugeria bestaat uit een hoofdgebouw met daarnaast vier zelfstandige villa’s. Er wonen mensen met geheugenproblemen, lichamelijke problemen en gerontopsychiatrische problemen. We bieden er verpleeghuiszorg en revalidatiezorg.

Hoog Schuilenburg

In Almelo, middenin de wijk Aalderinkshoek staat Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg nabij diverse voorzieningen. Een verpleeghuislocatie voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door een lichamelijke beperking en een indicatie hebben voor wonen met zorg en behandeling.

Titus Brandsmahof

In de Almelose wijk Ossenkoppelerhoek staat Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof. In deze locatie bieden wij kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke beperkingen. Er is een ontmoetingsruimte waar je een kopje koffie kunt drinken. 

Delden

De Wieken

Carintreggeland Huis De Wieken ligt aan de rand van het historisch centrum van Delden. Naast wonen en zorg biedt De Wieken veel diensten op het gebied van veiligheid, gemak en ontmoeting. Binnen De Wieken is er volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. De Wieken is met een gang verbonden met verpleeghuis St. Elisabeth.

St. Elisabeth

In het centrum van Delden staat Carintreggeland Huis St. Elisabeth. St. Elisabeth biedt verpleeghuiszorg voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke beperkingen. Daarnaast kun je hier revalideren. Er is een divers aanbod aan activiteiten. De activiteiten worden individueel of in groepsverband geboden.

Denekamp

Dokter Eekmanhof

In het centrum van Denekamp staat Carintreggeland Huis Dokter Eekmanhof. Je kunt in Dokter Eekmanhof komen wonen wanneer je niet langer zelfstandig kunt leven omdat je met een vorm van geheugenproblemen kampt. Dokter Eekmanhof biedt je een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten.

Enter

Het Reggedal

In het centrum van Enter staat Carintreggeland Huis Het Reggedal. Je kunt in Het Reggedal komen wonen als je niet langer zelfstandig kunt leven door een lichamelijke beperking of door geheugenproblemen. Naast verpleeghuiszorg bieden we tijdelijk verblijf (ELV). In het ontmoetingscentrum kun je een kopje koffie drinken.

Goor

De Stoevelaar

Carintreggeland Huis de Stoevelaar staat aan de rand van Goor en grenst aan een bosrijk natuurgebied. Je kan in De Stoevelaar wonen als je een indicatie hebt voor wonen met zorg. We bieden dagbegeleiding, tijdelijke zorg en verpleeghuiszorg. 

De Wheehof

Vlakbij het centrum van Goor, grenzend aan een bosrijk natuurgebied staat Carintreggeland Huis De Wheehof. Je kunt in De Wheehof komen wonen als je een indicatie hebt omdat je niet langer zelfstandig kunt wonen door een lichamelijke of psychische beperking. 

Hengelo

Backenhagen

Vlakbij het centrum van Hengelo staat Carintreggeland Huis Backenhagen. Je kunt in Backenhagen terecht als je niet meer zelfstandig kunt wonen door een lichamelijke of psychische beperking. Backenhagen heeft een restaurant, een kapsalon, een pedicure, een prikpost en een diëtist. Ook wijkbewoners kunnen hiervan gebruikmaken.

Bellinckborg

Dichtbij het centrum van Hengelo en aan de rand van de wijk Hengelose Es vind je Carintreggeland Huis Bellinckborg. Je kunt in Bellinckborg komen wonen als je een indicatie hebt voor verblijf omdat je niet langer zelfstandig kunt wonen door geheugenproblemen of een lichamelijke beperking.

Herinckhave

Vlakbij het centrum van Hengelo in de wijk De Noork staat Carintreggeland Huis Herinckhave in een mooie groene omgeving. Je kunt in Herinckhave terecht met een indicatie voor verblijf wanneer je niet meer zelfstandig kunt wonen door ernstige geheugenproblemen.

Het Woolde

Vlakbij het centrum van Hengelo staat Carintreggeland Huis Het Woolde. Het Woolde biedt onderdak aan mensen met  lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen. Ook is er een afdeling voor mensen met een ‘niet westerse’ achtergrond.

Hiebendaal

Vlakbij het centrum van Hengelo vind je wooncentrum De Hiebendaal waar je comfortabel kunt wonen met zorg en andere diensten binnen handbereik.

Humanitas

In het zuidoosten van Hengelo staat Carintreggeland Huis Humanitas. Dichtbij het centrum en vlakbij een winkelcentrum. Je kunt in Humanitas terecht voor verpleeghuiszorg vanwege geheugenproblemen en lichamelijk beperkingen en tijdelijk verblijf.

't Gerbrand

In de Hengelose wijk Klein Driene staat Carintreggeland Huis ’t Gerbrand. Je kunt hier wonen als je een indicatie hebt voor verblijf in verband met een lichamelijke beperking of geheugenproblemen. Op de begane grond vind je een ontmoetingsruimte waar je een kop koffie kunt drinken.

Markelo

Anholtskamp

In Markelo, vlakbij het centrum vind je Carintreggeland Huis Anholtskamp. Naast kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen biedt de Anholtskamp appartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. 

Rijssen

De Schutse

Carintreggeland Huis De Schutse ligt aan de rand van het centrum van Rijssen. Middenin de Rijssense samenleving. Je kunt in De Schutse komen wonen als je een indicatie hebt voor verblijf en niet langer zelfstandig kunt leven door een lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen.

Eltheto

Dichtbij het centrum van Rijssen staat Carintreggeland Huis Eltheto. Je kunt hier terecht als je een indicatie hebt omdat je door lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunt wonen. 

Wellehof

Carintreggeland Huis Wellehof staat in de woonwijk Plan Zuid in Rijssen. Wellehof biedt comfortabele appartementen voor mensen die dagelijks zorg nodig hebben vanwege lichamelijke beperkingen en daardoor niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Wierden

De Botterhof

In het centrum van Wierden staat Carintreggeland Huis De Botterhof. In De Botterhof kun je wonen als je niet langer zelfstandig kunt wonen door geheugenproblemen. Er zijn twee prachtige binnentuinen met een loopcircuit met vogels, konijnen, bewegingsactiviteiten en een pluktuin.