Dagbegeleiding bij
Carintreggeland

De dagbegeleiding biedt ondersteuning aan mensen die wat hulp nodig hebben om structuur in hun dag te brengen. We stimuleren en activeren het geheugen. Dat helpt om zelfredzaam te zijn en blijven waardoor je mee kunt blijven doen in de maatschappij. We werken daarbij nauw samen met welzijn en vrijwilligersorganisaties.

Kies een plaats

Almelo

De Wingerd

Bij De Wingerd denken we in mogelijkheden. We zoeken samen naar geschikte activiteiten. Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je wilt meedoen. We zien graag dat je geniet, je gewaardeerd voelt en nieuwe sociale contacten opdoet. De Wingerd is gevestigd in Carintreggeland Huis Eugeria.

Titus Brandsmahof

Wil je gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in je dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen? Wees welkom bij onze dagbegeleiding Titus Brandsmahof. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Onze dagbegeleiding is gevestigd in Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof.

Delden

De Babbelaar

Je kunt bij ons terecht voor dagbegeleiding en dagbehandeling en deelnemen aan één van de activiteiten die we bieden. Wij zorgen voor diverse activiteiten onder deskundige begeleiding en gezelligheid. Activiteiten en rust wisselen elkaar af. Je vindt dagbegeleiding De Babbelaar in Carintreggeland Huis De Wieken.

Den Ham

De Dorpsrand

Bij de dagbegeleiding drinken we samen koffie, lezen we de krant en zijn er activiteiten waaraan je mee kunt doen. Tussen de middag wordt er samen gegeten.

Denekamp

De Dinkelhof

Wil je gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in je dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen. Dan nodigen we je graag uit in onze dagbegeleiding De Dinkelhof in het centrum van Denekamp. Er is van alles te doen. De Dinkelhof is gevestigd in Carintreggeland Huis De Dokter Eekmanhof maar heeft een eigen ingang.

Enter

Enter

Wilt je gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in je dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we je graag uit in onze dagbegeleiding. Er is van alles te doen. Dagbegeleiding Enter is gevestigd in Carintreggeland Huis Het Reggedal.

Zorgboerderij De Piet

Carintreggeland Zorgboerderij de Piet biedt dagbegeleiding voor ouderen. De dagbegeleiding vind je in de landelijke en groene omgeving van Ypelo: tussen Enter en Wierden. Als het even kan, zijn bezoekers buiten te vinden.

Goor

De Binnenhof

Wil je gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in je dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we je uit in onze dagbegeleiding De Binnenhof. Er is van alles te doen. De Binnenhof is gevestigd in Carintreggeland Huis De Stoevelaar.

Hengelo

De Schakel

Dagbegeleiding De Schakel is een ontmoetingsplek voor actieve senioren die zelfstandig wonen en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. De dagbegeleiding is gevestigd in Wijkhuys Nijverheid van Wijkracht.

Hennebree/Liepke

Wil je gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in je dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we je graag uit in onze dagbegeleiding Hennebree/Liepke. Dagbegeleiding Hennebree/Liepke is gevestigd in Carintreggeland Huis Humanitas en beschikt over twee huiskamers (Het Hennebree en Het Liepke). Beide huiskamers bieden plek aan acht tot tien bezoekers.

Papatya

Dagbegeleiding Papatya is een dagbegeleiding voor ouderen van Turkse afkomst. Je kunt hier terecht voor verschillende activiteiten.
Papatya is de enige Turkse dagbegeleiding in Hengelo.

't Voskamp

Dagbegeleiding ’t Voskamp denkt in mogelijkheden. In wat je nog nog wél kunt doen. En nog belangrijker: we bieden activiteiten waar je plezier aan beleeft. Samen kijken we wat je wensen en gewoontes zijn en sluiten daarop aan.

Zorgend Landschap

In samenwerking met Landschap Overijssel biedt Carintreggeland op het landgoed Hof Espelo en Erve Peeze een dagprogramma aan in de natuur voor vitale mensen met dementie of niet aangeboren hersenletsel.

Hengevelde

Eikenborg

De Eikenborg is een kleinschalige dagbegeleiding in Hengevelde. Het is belangrijk om in de vertrouwde omgeving onder de mensen te blijven. Dat bevordert de zelfredzaamheid. Bij ons staan sociale contacten, fijn bezig zijn en gezelligheid voorop.

Hertme

De Tuinkamer

Een kleinschalige dagbegeleiding in een landelijke omgeving. Je vindt hier een gezellige daginvulling en de dagbegeleiding geeft structuur aan jouw dag. Je krijgt hier persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.

Losser

Dorpsbeek

De Dorpsbeek biedt dagbegeleiding in een huiselijke sfeer aan mensen met een beperking die extra begeleiding of ondersteuning nodig hebben. De dagbegeleiding werkt met een klein team van professionals en vrijwilligers.

Markelo

Trefpunt

Wil je gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in je dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we je graag uit in onze dagbegeleiding Trefpunt. Onze dagbegeleiding is gevestigd in Carintreggeland Huis De Anholtskamp.

Rijssen

De Boei

Dagbegeleiding de Boei bevindt zich in Carintreggeland Huis de Wellehof. Je kunt er andere mensen ontmoeten en krijgt er onder professionele begeleiding dagstructuur, sociale contacten en activiteiten aangeboden in een gezellige omgeving. 

De Bolder

Naast Carintreggeland Huis Eltheto in Rijssen bevindt zich Dagbegeleiding De Bolder. Je kunt er terecht voor een zinvolle dagbesteding. Woon je zelfstandig maar heb je door geheugenproblemen behoefte aan ondersteuning bij je week- en daginvulling?

 

Vriezenveen

Carintreggeland DOET

Carintreggeland DOET is gevestigd in het centrum van Vriezenveen. Jouw levensverhaal en persoonlijke ondersteuningsbehoefte staan bij ons centraal. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor passende activiteiten en een doel in je leven.

Wierden

Eikenlaan

Bij de dagbegeleiding kun je aansluiten bij diverse activiteiten. Samen met jou zoeken we naar een activiteit die bij je past. We gaan zoveel mogelijk uit van je eigen kracht en zelfredzaamheid.