Vacature Matchadviseur (vrijwilligerswerk)

De Slinger Hengelo legt verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties in Hengelo. Ons netwerk bestaat uit een paar honderd maatschappelijke organisaties en net zoveel bedrijven. Verenigingen en stichtingen, de maatschappelijke organisaties in Hengelo, weten ons goed te vinden met allerlei maatschappelijke vraagstukken. Het formuleren van een concrete vraag kan best lastig zijn, de Matchadviseur helpt daarbij maar gaat ook op zoek naar een bedrijf die daar een aanbod voor heeft, met gesloten beurs. Voor het onderhouden van al deze contacten, maar ook voor het vinden van nieuwe contacten zijn wij op zoek naar een extra Matchadviseur. Ben jij die adviseur en verbinder die wij zoeken?

Wat zoeken wij?
Wij zoeken iemand met HBO- werk- en denkniveau die affiniteit heeft met netwerken, onderhouden van contacten en leggen van verbindingen. Ben jij die Matchadviseur die de maatschappelijke organisaties in Hengelo weet te versterken en te verbinden met het bedrijfsleven? Kun jij goed samenwerken met bedrijven en maatschappelijke organisaties die een uitvoerende taak hebben? Weet jij het overzicht te behouden in een actieve organisatie met interne en externe partijen? We zijn op zoek naar iemand die gemiddeld 6 uur per week beschikbaar is. Uiteraard doen wij alles in overleg en dat mag je ook van ons verwachten.

Met wie werk je samen?
Om bovenstaande waar te maken is een uitdagende klus. Ons team kent verschillende (vrijwillige) deskundigen; van coördinator, matchadviseurs, secretariaat, communicatiemedewerker tot stagiaires die in projecten meedraaien. Er is een projectleider die het team ondersteunt en de schakel is naar het bestuur. Je kunt ook altijd een beroep doen op de deskundigheid en het netwerk van ons bestuur en onze loyale partners.

Wat heb je te bieden?
Ben je een netwerker? Kun je mensen verbinden en ben je doortastend? Vind je het leuk om zelf mee te werken, maar ook de ander wat ruimte te geven om het zelf te doen? Volgens mij pas je dan helemaal binnen ons team. Omdat Hengelo ons werkgebied is hebben we voorkeur voor iemand uit Hengelo, het liefst met een eigen netwerk waar wij dan weer gebruik van kunnen maken. Samen maken we Hengelo een beetje beter.

Wat hebben wij te bieden?
In ieder geval een leuk team en een heel groot netwerk. Als jij jouw netwerk met ons deelt doen wij dat met jou. We hebben een vast kantoor met werkplekken die we met elkaar delen.

Vragen?
Herken jij jezelf in bovenstaande en heb je de ambitie om iets voor de Hengelose samenleving te betekenen? Mail ons dan je CV met motivatie, dan nodigen we jou uit voor een persoonlijke kennismaking.

Nicole Hensema
Projectleider De Slinger Hengelo
Nicolehensema@deslingerhengelo.nl