Milieuthermometer brons opnieuw behaald

Hoera! We hebben opnieuw het bronzen niveau van de Milieuthermometer Zorg behaald voor onze drie locaties: 't Gerbrand in Hengelo, Eugeria in Almelo en De Wieken in Delden. In mei hadden we de jaarlijkse audit. Met als resultaat dat we het Bronzen niveau hebben behouden.

Met het bronzen niveau tonen we aan dat we meer doen dan nodig is volgens de milieuwetgeving. Vaak praktische maatregelen die zich meestal snel terugverdienen. We willen bijvoorbeeld zo weinig mogelijk afval veroorzaken, en de afval die er is wordt gescheiden ingezameld. Ingeleverde dienstkleding wordt gewassen en opnieuw ingezet en we installeren waterbesparende douchekoppen. De opgedane kennis delen we met andere Carintreggeland-locaties, waardoor we een stevige basis hebben om samen naar het zilveren niveau door te groeien.

Wij zijn ontzettend trots om zo bij te dragen aan duurzamere zorg. Wil je meer weten over de duurzaamheidsinspanningen bij Carintreggeland? Lees ons duurzaamheidsverslag 2023, boordevol inspirerende verhalen en tips van collega’s. 🌎💚

Contact met auteur

x