Geef bij de Tweede Kamerverkiezingen ook jouw stem aan de ouderenzorg

Nederland vergrijst in snel tempo en het aantal zorgmedewerkers stijgt niet mee. Dat vraagt iets van ons allemaal. Van ouderenzorgorganisaties tot het bedrijfsleven, van de overheid tot iedere inwoner. Het vraagt van ons om de zorg goed te organiseren. Anders te organiseren. We moeten ons met elkaar gaan voorbereiden op de zorg van morgen. Dit begint al met de keuze voor de ouderenzorg. Geef daarom op 22 november bij de Tweede Kamerverkiezingen ook jouw stem aan de ouderenzorg!

Kieskompas over de zorg
Speciaal voor deze Tweede Kamerverkiezingen heeft Actiz, branchevereniging van zorgorganisaties, het Zorgkieskompas gelanceerd. Deze tool geeft je inzicht in hoe politieke partijen aankijken tegen de uitdagingen in de zorg. Het Zorgkieskompas is een onafhankelijk en wetenschappelijk onderbouwd hulpmiddel voor iedereen die een weloverwogen stemkeuze wil maken. Wil je ook weten welke partijen de zorg belangrijk vinden en hoe dat terugkomt in hun partijprogramma? Ga dan snel naar www.actiz.nl/een-kieskompas-speciaal-over-de-zorg.

Wil je graag in één overzicht lezen wat de politieke partijen zeggen over de zorgsector? Neem dan een kijkje op de pagina van Actiz: Wat zeggen de verkiezingsprogramma’s over de ouderenzorg? | ActiZ.