Ontmoetingscentra van Carintreggeland

“De gezelligheid die ik de laatste jaren miste, heb ik gevonden in het ontmoetingscentrum van Carintreggeland. En ik heb er niet eens een beschikking voor nodig. Ik schuif gewoon aan.”

Wat kunt u er doen?

In onze ontmoetingscentra kunt u terecht om deel te nemen aan één van de activiteiten. Wij zorgen, onder deskundige begeleiding, voor gezelligheid, een goede sfeer en onderlinge contacten en activiteiten. Rust en beweging wisselen we met elkaar af. We eten gezamenlijk, soms wordt er gelunched, soms eten we warm. Dit verschilt per locatie.

Wij staan voor u klaar

Ons doel is dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en dat de mantelzorger wordt ontlast. Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen voor een gezellige sfeer en activiteiten en bieden een luisterend oor. Voor sommige ontmoetingscentra van Carintreggeland heeft u een beschikking Ondersteuning Maatschappelijke Deelname nodig. In andere centra kunt u zonder die beschikking terecht.

Iedereen is welkom

De deuren van onze ontmoetingscentra staan voor iedereen open. Voor bezoekers met én zonder beschikking. Voor bewoners, maar ook voor buurtbewoners. Iedereen is welkom. Wij delen onze kennis, ervaring en professionaliteit en nemen initiatieven zodat u comfortabel, gezond en veilig leeft en woont. In een betrokken samenleving, met aandacht en respect voor elkaar. 

Meer weten?

Wilt u een activiteit bijwonen, bent u op zoek naar ontmoeting of wilt u weten of een ontmoetingscentrum iets voor u is? Kom gerust langs voor een kopje koffie of doe gelijk mee met één van onze activiteiten. U bereikt ons via telefoonnummer 088 367 7000 (lokaal tarief).

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000