Dagbegeleiding

“Meedoen was moeilijk voor me. Toch heeft Carintreggeland het voor elkaar gekregen dat ik met begeleiding  thuis alles weer redelijk op orde heb. Vaak zat ik  alleen maar thuis,  nu kom ik weer onder de mensen.”

Wij helpen u om mee te doen

U wilt zo lang mogelijk deelnemen aan de maatschappij. Ook als u ouder wordt en klachten krijgt. Wij helpen u daarbij. Onder de overkoepelende term ‘Dagbegeleiding’ bieden we u diverse diensten. 

Uw zelfredzaamheid is ons doel. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw specifieke behoefte. Zodat u zo lang mogelijk in staat bent in uw eigen leefomgeving te blijven wonen. Hiervoor werken wij nauw samen met uw mantelzorgers en welzijn- en vrijwilligersorganisaties in uw gemeente.

Met deze diensten helpen we u:

  • Ondersteuning Maatschappelijke Deelname (Dagbegeleiding)
  • Ontmoetingscentra (in combinatie met dagbegeleiding)
  • Ondersteuning Zelfstandig Leven (Thuisbegeleiding)

Ook uw mantelzorgers blijven betrokken

Uw mantelzorgers kennen u beter dan onze medewerkers. Deze mensen staan immers heel dicht bij u. Daarom vinden wij het belangrijk om samen te werken met uw mantelzorgers. Door ervaringen uit te wisselen, maar ook door ze te ontlasten. Dat doen we bij u thuis met onze thuisbegeleiders maar ook op onze dagbegeleidingen

U heeft een beschikking nodig

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Dan kunt u voor een beschikking terecht bij het zorgloket van uw gemeente. Een medewerker van het zorgloket bepaalt samen met u wat uw behoefte aan ondersteuning is. Daarna kijken wij naar een passende oplossing en wat wij als Carintreggeland daarin kunnen bijdragen.

Kom kennismaken!

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u eens kennismaken om te kijken of dit iets voor u is? Dan bent u van harte welkom op een van onze locaties. Bel ons voor het maken van een afspraak. Ook voor vragen over de thuisbegeleiding kunt u ons bellen.

Algemene voorwaarden

Op de zorgverlening van Carintreggeland zijn algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden geven u en ons duidelijkheid en rechtszekerheid over onze relatie.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000