Wondverzorging door Carintreggeland

“De wond die ik heb, moet verzorgd worden door iemand met verstand van zaken. Gelukkig helpt de wijkverpleegkundige van Carintreggeland me hierbij. Zo heel ik het beste, gewoon thuis.”

Heeft u een wond die verzorgd moet worden of heeft u zwachtelzorg nodig? Carintreggeland helpt u! Ons team dat hierin gespecialiseerd is heet het ulcusteam. Zij zijn gespecialiseerd in wondverzorging en het aanbrengen van drukzwachtels. Uw persoonlijke situatie vormt het uitgangspunt voor de zorg die u krijgt.

Ons ulcusteam bestaat uit (wijk)verpleegkundigen. Allemaal hebben zij een intensieve specialistische scholing gehad en ze houden hun deskundigheid voortdurend op peil. Doordat de wondzorg bij u thuis plaatsvindt, hoeft u niet zelf op pad. Woont u in een Carintreggeland Huis of in een andere woonvorm? Ook daar helpen wij u.

U heeft een verwijzing nodig

Zowel uw huisarts als dermatoloog van Ziekenhuis Groep Twente kan u doorverwijzen naar ons team. Na deze verwijzing nemen wij de zorg voor uw wond op ons. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wondverzorging aanvragen?

Huisartsen en dermatologen kunnen hun patiënt aanmelden voor wond- of zwachtelzorg bij het wondzorgteam.

Het wondzorgteam is op werkdagen van 08.00-17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 367 95 34 (lokaal tarief). En op zaterdag en zondag van 08.00-13.00 uur. E-mail: ulcuswondzorgspecialisten@carintreggeland.nl

De (wijk)verpleegkundigen van het Carintreggeland wondzorgteam vindt u in het hele werkgebied van Carintreggeland.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000