Wondverzorging door Carintreggeland

“De wond die ik heb, moet verzorgd worden door iemand met verstand van zaken. Gelukkig helpt de wijkverpleegkundige van Carintreggeland me hierbij. Zo heel ik het beste, gewoon thuis.”

Heeft u een wond die verzorgd moet worden of heeft u zwachtelzorg nodig? Carintreggeland helpt u! Ons team dat hierin gespecialiseerd is heet het Wondzorgteam. Zij zijn gespecialiseerd in wondverzorging en het aanbrengen van drukzwachtels. Uw persoonlijke situatie vormt het uitgangspunt voor de zorg die u krijgt.

Ons Wondzorgteam bestaat uit wond- en ulcus(wijk)verpleegkundigen. Allemaal hebben zij een intensieve specialistische scholing gehad en ze houden hun deskundigheid voortdurend op peil. Doordat de wondzorg bij u thuis plaatsvindt, hoeft u niet zelf op pad. Woont u in een Carintreggeland Huis of in een andere woonvorm? Ook daar helpen wij u.

U heeft een verwijzing nodig

Zowel uw huisarts als medisch specialist kan u doorverwijzen naar ons team. Na deze verwijzing nemen wij de zorg voor uw wond op ons.

Wondverzorging aanvragen?

Huisartsen en medisch specialisten kunnen hun patiënt aanmelden voor wond- en/of zwachtelzorg.

Onze telefonische bereikbaarheid wordt verzorgd door Alerta. Hierdoor zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Telefoon 088 367 70000 (lokaal tarief), E-mail: zorgpunt@carintreggeland.nl

De wond- en ulcus(wijk)verpleegkundigen van het Carintreggeland Wondzorgteam vindt u in het hele werkgebied van Carintreggeland.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000