Nachtzorg via Carintreggeland

“Ik kon even niet meer goed voor mezelf zorgen door een flinke griep. Gelukkig kon Carintreggeland me ’s nachts verschonen toen ik het zelf niet kon. Zo kon ik wel gewoon thuis blijven wonen.”

Uw (tijdelijke) hulp in de nacht

Woont u  thuis, maar kunt u (tijdelijk) niet zo goed voor uzelf zorgen? Dan helpt Carintreggeland u verder, ook in de nacht. In overleg met u bepalen we op welke momenten we bij u komen. Ook het soort zorg dat we u bieden, stemmen we met u af. Zo bieden we u een steuntje in de rug op het moment dat u even wat extra (nachtelijke) zorg nodig heeft.

Persoonlijke verzorging in de late uurtjes

Onze medewerkers kunnen u ‘s nachts (tijdelijk) de zorg verlenen die u nodig heeft. Onze betrokken en vakkundige wijkverplegingmedewerkers staan voor u klaar om te ondersteunen bij dat wat u (tijdelijk) zelf niet kunt uitvoeren. 

Onze wijkverpleegkundige stelt de indicatie

Onze wijkverpleegkundigen stellen de indicatie die nodig is voor het verlenen van ondersteuning en zorg. Dat kan ook in de nachtelijke uren als die noodzaak er is. Dit is dan onderdeel van uw zorgplan dat u samen overeenkomt met Carintreggeland.

Wij bieden niet alléén nachtzorg, maar altijd in combinatie met ook dagelijkse ondersteuning.

Zorg aanvragen?

Wij regelen dit graag voor u. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en te regelen dat u in contact komt met de betreffende wijkverpleegkundige in uw woonplaats of wijk

U bereikt ze via telefoonnummer: 088 367 7000 (lokaal tarief))

Woont u zelfstandig, maar kunt u tijdelijk niet zo goed voor uzelf zorgen? Dan helpt Carintreggeland u verder, ook in de nacht. In overleg met u bepalen we op welke momenten we bij u komen. Ook het soort zorg dat we u bieden, stemmen we met u af. Zo bieden we u een steuntje in de rug op het moment dat u even wat extra (nachtelijke) zorg nodig heeft.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000