Wijkverpleging van Carintreggeland

"De wijkverpleging ondersteunt mij, maar wat ik zelf kan, doe ik zelf. Dat vind ik belangrijk. Zo kan ik zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Ze hebben mij geleerd om gebruik te maken van een hulpmiddel om mijn steunkousen zelf aan te trekken. Zo fijn. Nu ben ik minder afhankelijk en kunnen zij de andere ondersteuning op een later moment bieden. Dat maakt het leven een stuk fijner.” 
Wijkverpleging nodig? Wij regelen dit graag voor u. Bel ons!

Langer thuis wonen

Thuis wonen is natuurlijk het allerfijnst. Ook als u lichamelijke of geestelijke problemen heeft. De wijkverpleging biedt zorg en ondersteuning wanneer hulpmiddelen en/of ondersteuning door de mantelzorg geen optie (meer) zijn. We houden daarbij rekening met de zorg die nodig is op specifieke momenten, zoals bijvoorbeeld de toediening van medicatie op vaste tijdstippen, medische handelingen en palliatieve zorg.

Soms verplaatsen we ondersteuning die niet op vaste momenten noodzakelijk is naar een ander tijdstip. Dat bespreken we altijd met u.  Samen met uw mantelzorgers ondersteunen we u in uw vertrouwde omgeving. Daardoor kunt u zo lang, veilig en plezierig mogelijk in uw eigen uw huis blijven wonen.

 

 

 

 

Folder wijkverpleging


Waar vindt u ons?

U vindt onze wijkverpleging in Almelo, Beckum, Bentelo, Borne, Delden, Den Ham, Denekamp, Deurningen, Diepenheim, Goor, Hellendoorn, Hengelo, Hengevelde, Losser, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Overdinkel, Rijssen, Rossum, Saasveld, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Weerselo, Westerhaar en Wierden.

U heeft een indicatie nodig voor wijkverpleging

Via de zorgverzekeringswet:

Om gebruik te maken van wijkverpleging heeft u een indicatie nodig. U krijgt een indicatie van onze wijkverpleegkundige. De indicatie bepaalt hoeveel en welke zorg u kunt ontvangen. Er wordt geen eigen bijdrage gevraagd en het kost u ook geen uw eigen risico.


Via de Wet Langdurige Zorg (Wlz):

Heeft u een indicatie voor de Wlz, maar wilt u toch liever thuis blijven wonen? Dan kunt u met een VPT of MPT de zorg thuis krijgen. 

Wlz zorg en toch thuis blijven wonen kan op twee manieren:

  1. Het volledige pakket thuis (VPT). Wij leveren de zorg bij u thuis. 
  2. Het modulair pakket thuis (MPT). U kiest voor meerdere zorgaanbieders en bepaalt zelf welke zorg u van welke aanbieder wilt krijgen.

Klik hier en kijk onder VPT/MPT. 

Algemene voorwaarden

Op de zorgverlening van Carintreggeland zijn algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden geven u en ons duidelijkheid en rechtszekerheid over onze relatie.

Hoge klanttevredenheid

We zijn er trots op dat we behoren tot de 25% 'best scorende' organisaties voor wijkverpleging. Lees het laatste klanttevredenheidsonderzoek dat we hebben uitgevoerd.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000