Wijkverpleging van Carintreggeland

“De laatste jaren heb ik veel lichamelijke problemen gehad. Toch kon ik dankzij de wijkverpleging van Carintreggeland gewoon thuis blijven wonen. Dat maakt het leven een stuk fijner.” 
Wijkverpleging nodig? Wij regelen dit graag voor u. Bel ons!

U wilt toch ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen?

Thuis wonen is natuurlijk het allerfijnst. Ook als u lichamelijke of geestelijke problemen heeft, bent u graag in uw eigen vertrouwde omgeving. Met vertrouwde mensen om u heen. De wijkverpleging biedt persoonlijke zorg en verpleging aan huis in uw thuissituatie. Daardoor kunt u zo lang, veilig en plezierig mogelijk in uw eigen uw huis en uw eigen omgeving blijven wonen.

 

Mantelzorgers

Bij wijkverpleging vinden wij het belangrijk om samen te werken met uw mantelzorger(s). Zij kennen u het beste, dus wij kunnen ook van hen leren en andersom. Lees hier onze visie op mantelzorg.

Waar vindt u ons?

U vindt onze wijkverpleging in Almelo, Beckum, Bentelo, Borne, Delden, Den Ham, Denekamp, Deurningen, Diepenheim, Goor, Hellendoorn, Hengelo, Hengevelde, Losser, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Overdinkel, Rijssen, Rossum, Saasveld, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Weerselo, Westerhaar en Wierden.

U heeft een indicatie nodig voor wijkverpleging

Via de zorgverzekeringswet:

Om gebruik te maken van wijkverpleging heeft u een indicatie nodig. U krijgt een indicatie van onze wijkverpleegkundige. De indicatie bepaalt hoeveel en welke zorg u kunt ontvangen. Er wordt geen eigen bijdrage gevraagd en het kost u ook geen uw eigen risico.

Via de Wet Langdurige Zorg (Wlz):

Heeft u een indicatie voor de Wlz, maar wilt u toch liever thuis blijven wonen? Dan kunt u de zorg thuis krijgen. Dit is ook mogelijk in een aantal complexen. Klik hier en kijk onder VPT/MPT. 

Wlz zorg en toch thuis blijven wonen kan op twee manieren:

  1. Het volledige pakket thuis (VPT). Wij leveren de zorg bij u thuis. 
  2. Het modulair pakket thuis (MPT). U kiest voor meerdere zorgaanbieders en bepaalt zelf welke zorg u van welke aanbieder wilt krijgen.

Wij hebben voor wijkverpleging contracten afgesloten met alle verzekeraars. Bovendien hebben we geen wachtlijst voor wijkverpleging. Het in zorg nemen van nieuwe klanten is mogelijk na overleg.

Hoge klanttevredenheid

We zijn er trots op dat we behoren tot de 25% 'best scorende' organisaties voor wijkverpleging. Lees het laatste klanttevredenheidsonderzoek dat we hebben uitgevoerd.

volgens de heer Timmers, bewoner:

Vroeger zou ik hebben gedacht dat iedere verergering van mijn situatie meteen het einde was van een waardevol leven,  maar ondertussen leer je ook omgaan met de beperkingen die je hebt.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000