Specialist ouderengeneeskunde

"In mijn Carintreggeland Huis staat een team van behandelaars en specialisten voor mij klaar. Dit behandelteam bestaat uit meerdere behandelaars en specialisten die samen werken. Zij stemmen met elkaar af welke behandeling voor mij het beste is."

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onze specialisten ouderengeneeskunde werken in onze verpleeghuizen maar adviseren daarnaast huisartsen die behoefte hebben aan specifieke kennis over de gezondheid van de oudere mens.

Kennis van ouderen

Onze specialisten ouderengeneeskunde houden zich o.a. bezig met:

  • Vergeetachtigheid, angst voor dementie
  • Veranderingen in stemming of gedrag
  • Verlies van zelfstandigheid door chronische aandoeningen
  • Medicijngebruik en problemen daarmee
  • Loopstoornissen en vallen

Altijd in overleg met u

Bespreek met de specialist ouderengeneeskunde wat uw problemen zijn. Onze arts doet dan enkele onderzoeken. Vraag gerust iemand om hierbij aanwezig te zijn als u dat prettig vindt. Afhankelijk van uw problemen werkt de arts samen met een psycholoog, ergotherapeut of wijkverpleegkundige. Maar het kan ook zijn dat hij of zij een diëtiste, logopediste of fysiotherapeut inschakelt. Alles uiteraard in overleg met u.

Waarom een Expertisecentrum?

Carintreggeland wil een krachtige impuls geven aan betere en innovatieve zorg. Innovatie leidt tot een betere kwaliteit van zorg en ondersteuning. Voor u.

volgens de heer Brunings, vrijwilliger:

Als vrijwilliger wil ik helemaal niet meer weg bij Carintreggeland, ze zijn als een familie voor mij geworden.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000