Expertisecentrum Carintreggeland

"In mijn Carintreggeland Huis staat een team van behandelaars en specialisten voor mij klaar. Dit behandelteam bestaat uit meerdere behandelaars en specialisten die samen werken. Zij stemmen met elkaar af welke behandeling voor mij het beste is."

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Woont u in een Carintreggeland Huis? De behandelaars en specialisten uit het expertisecentrum ondersteunen u ! Zij verbeteren de kwaliteit van uw leven met behandelingen, zorg en welzijn. De behandelaars maken deel uit van een Expertisecentrum waar zijn met elkaar samenwerken. Zij ontwikkelen nieuwe werkwijzen, zorgprogramma’s en hulpmiddelen. Dit ter ondersteuning of ter verbetering van de zorg die u krijgt. Daarnaast kijken zij naar technische hulpmiddelen in de zorg. Maar bovenal leveren de behandelaren zorg op maat aan u.  Door de samenwerking en de kennis te delen, ontstaan goede behandelmogelijkheden. Carintreggeland geeft zo een krachtige impuls aan betere en innovatieve zorg.


Behandelaars en specialisten

De behandelaars zijn onderdeel van het Expertisecentrum en werken samen in een multidisciplinair team. Zo’n team bestaat uit specialistische verpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedist en geestelijke verzorgers. Met elkaar bespreken zij welke medische zorg en behandelingen bij u passen. Natuurlijk stemmen ze dit ook af met u of uw naaste.

De behandelaars bevinden zich wisselend op de verschillende locaties van Carintreggeland.


Waarmee wordt u geholpen?

Wanneer er sprake is van gedrags-, angst- of stemmingsproblematiek helpt de psycholoog u graag. Heeft u slikproblemen, dan is er een logopedist die u ondersteunt. Of heeft u hulp nodig omdat u door beperkingen uw gewone, dagelijkse handelingen en activiteiten niet meer naar wens kunnen uitvoeren? Onze ergotherapeut is er voor u! De fysiotherapeut helpt u als u problemen ervaart op het gebied van bewegen. Onze geestelijke verzorgers bieden begeleiding bij zingeving, levensvragen, rituelen en in de laatste levensfase. Zij hebben oog en oor voor ethische vragen in de zorg.


Oprechte aandacht voor uw wensen

De behandelaars werken samen met Carintreggelandcollega’s maar ook met collega's die werkzaam zijn in onder andere ziekenhuizen. Zo bieden wij u een zo optimaal mogelijke behandeling. Dat doen we op de manier die bij u past.  Alle behandelingen die we u bieden, zijn gericht op uw waardevol leven. We houden rekening met uw levensverhaal en eigenheid.

Waarom een Expertisecentrum?

Carintreggeland wil een krachtige impuls geven aan betere en innovatieve zorg. Innovatie leidt tot een betere kwaliteit van zorg en ondersteuning. Voor u.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000