Geriatrische revalidatiezorg

“Nadat ik werd getroffen door een beroerte, ben ik gaan revalideren bij Carintreggeland. In Eugeria heb ik weer leren lopen en is mijn spraak redelijk hersteld. Ik vond het erg prettig dat ik zo goed werd opgevangen. Ik had het gevoel dat er alle tijd voor mij was.”

Samen werken we aan uw herstel

Bent u door een beroerte, knie/heupoperatie of andere ingreep of aandoening beperkter geworden in uw mogelijkheden? Revalideren kan u dan helpen. Bij Carintreggeland kunt u terecht op diverse revalidatieafdelingen. Hier werkt u in een veilige en deskundige omgeving actief aan uw herstel. Zodat u weer prettig kunt leven en kunt deelnemen aan de maatschappij.

Onze zogenoemde geriatrische revalidatieafdelingen zijn gelegen in de Carintreggeland Huizen St. Elisabeth (Delden) en Eugeria (Almelo). Hier staan onze betrokken en deskundige behandelaars en specialisten voor u klaar. De therapieën die wij hierbij gebruiken zijn wetenschappelijk bewezen succesvolle revalidatieprogramma’s.

 

Herstel na ziekenhuisopname

Soms is het na een ziekenhuisopname niet direct mogelijk om thuis de draad direct weer op te pakken. De specialist kan u dan adviseren om te revalideren. Wilt u bij ons revalideren? Dan kunt u in het ziekenhuis aangeven dat u graag bij Carintreggeland wilt revalideren.

Folder Revalideren


U revalideert 24 uur per dag

Alles is revalidatie, zo vinden wij. Revalideren gebeurt daarom niet alleen tijdens individuele of groepstherapie. Ook tijdens het wassen, aankleden, eten, naar het toilet gaan en andere dagelijkse activiteiten revalideert u. Zo werkt u 24 uur per dag aan uw herstel. En wij helpen u daarbij.

Uw woonsituatie, fysieke mogelijkheden, persoonlijke behoeften en wensen zijn voor ons de basis van uw behandelplan. Ook uw partner of naaste familieleden betrekken we bij uw revalidatie. Alles staat in het teken van terugkeer naar uw eigen huis of naar een aangepaste woonomgeving.

U bent verzekerd voor revalidatiezorg

De kosten voor het verblijf en de zorg worden vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Wij hebben voor onze geriatrische revalidatiezorg contracten afgesloten met alle verzekeraars met uitzondering van Caresq en haar partners (Aevitae, Promovendum, IptiQ, Eucare, Besure;), National Academic). Onze Zorgregelaars vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Meer informatie

Wilt u meer weten over geriatrische revalidatiezorg? Neem dan contact op met Carintreggeland via 088 367 7000. Zij helpen u graag verder.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000