Logeren bij Carintreggeland

“Mijn mantelzorgers verdienen ook een rustige vakantie. Daarom was het ideaal dat ik tijdelijk bij Carintreggeland kon logeren. Ik ben hier perfect verzorgd vanaf het moment dat ik kwam tot ik weer naar huis ging.”

Zo werkt logeren

Bent u 55 jaar of ouder, dan kunt u bij Carintreggeland komen logeren. Bijvoorbeeld omdat u herstelt van een ziekte of operatie. Of omdat uw mantelzorgers op vakantie zijn. Maar ook als u graag eens wilt proefwonen in de locatie bent u welkom. Brengt u een bezoekje aan een van onze bewoners? Ook dan kunt u blijven logeren. 

U kunt logeren zonder indicatie

Voor tijdelijk logeren bij onze locaties heeft u geen indicatie nodig. U overnacht dan in één van onze volledig ingerichte kamers. De exacte inrichting wisselt per locatie. U blijft minimaal twee nachten en maximaal 3 maanden, met een mogelijke verlenging tot 6 maanden. U tekent dan een overeenkomst voor tijdelijk verblijf.

Heeft u een wijkverplegingsindicatie? Dan levert Carintreggeland Wijkverpleging de zorg. Wij informeren u graag over de kosten van verblijf zonder indicatie.

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

 

Gezellige activiteiten voor u

Als u komt logeren, kunt u altijd deelnemen aan de activiteiten die we bieden in de locatie. Gezelligheid en sociale contacten staan daarbij voorop. U kunt daaraan deelnemen tegen een vergoeding. U bent altijd welkom voor een kopje koffie. 

Informeer naar uw logeermogelijkheden

Neem voor meer informatie contact op met Carintreggeland via 088 367 7000. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

volgens de heer Timmers, bewoner:

Vroeger zou ik hebben gedacht dat iedere verergering van mijn situatie meteen het einde was van een waardevol leven,  maar ondertussen leer je ook omgaan met de beperkingen die je hebt.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000