Tijdelijk verblijf bij Carintreggeland

“Toen het even niet zo goed ging met mijn gezondheid, kon ik gelukkig tijdelijk bij Carintreggeland verblijven. Dat was precies wat ik nodig had, want nu kan ik weer thuis wonen.”

U wilt toch ook langer thuis wonen?

Daar helpen wij u graag bij. Bijvoorbeeld als uw mantelzorgers even niet beschikbaar zijn. Of omdat u vanwege uw gezondheid tijdelijk niet thuis kunt wonen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname.

Wilt u in een Carintreggeland Huis gaan wonen en graag eerst een goede indruk krijgen? Ook dat kan met een tijdelijk verblijf. U verblijft dan in één van onze Carintreggeland Huizen en na afloop van het verblijf gaat u zo mogelijk weer terug naar uw eigen huis.

 

Voor welk tijdelijk verblijf kunt u bij ons terecht?

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er vijf mogelijkheden:

  • logeren
  • respijtzorg (tijdelijk verblijf voor cliënten met een Wmo indicatie)
  • ELV (eerstelijnsverblijf)
  • revalidatie
  • logeeropvang

Voor logeren is geen indicatie nodig, voor de andere vier opties wel. Klik door naar de desbetreffende pagina’s voor meer informatie. Tijdelijk verblijven bij Carintreggeland is mogelijk als u een eigen woonadres heeft en behoudt.

 

Gezellige activiteiten voor u

Voor welke vorm van tijdelijk verblijf u ook bij ons komt, u kunt altijd deelnemen aan de activiteiten die we bieden in de locatie. Gezelligheid en sociale contacten staan daarbij voorop. U kunt deelnemen tegen een geringe bijdrage. U bent altijd welkom voor een kopje koffie.

 

Informeer naar uw mogelijkheden

Onze Zorgregelaars vertellen u graag meer hierover.  Neem contact met ons op!

volgens mevrouw Backx, bewoner:

Ik zie zelf wel in dat ik het zelf moet doen, en dan houd ik toch nog plezier in m’n leven, ook al ben ik in de 90.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000