Specialist Ouderengeneeskunde

“De  specialist Ouderengeneeskunde van Carintreggeland  weet gelukkig raad met mijn ouderdomsklachten. Ik voel me begrepen.”

Hoe helpt onze specialist u?

Heeft u problemen en klachten die te maken hebben met uw leeftijd en waarvoor uw huisarts niet direct een oplossing heeft? In zo’n geval kan uw huisarts onze specialist ouderengeneeskunde inschakelen. Zij hebben specialistische kennis over complexe problematieken bij ouderen. Uw arts kan hen inschakelen voor een éénmalig consult, telefonisch overleg, medebehandeling of deelname aan het multidisciplinaire overleg in de eerste lijn. De specialist ouderengeneeskunde biedt in ondersteuning in de gemeenten Almelo, Goor, Hengelo, Hellendoorn, Markelo, Rijssen, Twenterand en Wierden.

De specialisten ouderengeneeskunde houden zich o.a. bezig met:

  • Vergeetachtigheid, angst voor dementie
  • Veranderingen in stemming of gedrag
  • Verlies van zelfstandigheid door chronische aandoeningen
  • Medicijngebruik en problemen daarmee
  • Loopstoornissen en vallen

Altijd in overleg met u

Bespreek met de specialist ouderengeneeskunde wat uw problemen zijn. Onze arts doet dan enkele onderzoeken. Vraag gerust iemand om hierbij aanwezig te zijn als u dat prettig vindt. Afhankelijk van uw problemen werkt de arts samen met een psycholoog, ergotherapeut of wijkverpleegkundige. Maar het kan ook zijn dat hij of zij een logopediste of fysiotherapeut inschakelt. Alles uiteraard in overleg met u.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze specialist ouderengeneeskunde kunt u van maandag tot en met vrijdag bellen met Eerstelijnsplanning op telefoonnummer 074 367 7111. Email: eerstelijnsplanning@carintreggeland.nl.
Via uw huisarts wordt u naar ons door verwezen.

 

 

BIG nummers medische vakgroep

Hier vindt u het overzicht van de AGB codes en BIG nummers van de medewerkers van de Medische Vakgroep.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000