Logopedie via Carintreggeland

“Dankzij de logopedist van Carintreggeland praat ik een stuk duidelijker dan voorheen. Ik ben beter verstaanbaar. Dat voelt een stuk prettiger.”

Waarmee helpen wij u?

De logopedist is de specialist op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken. De vakgroep logopedie bestaat uit een team kwaliteitsregistreerde logopedisten met een brede expertise gericht op (complexe) zorg voor volwassenen in zowel de verpleeghuizen als in de eerstelijn. De logopedisten hebben ieder hun eigen specialisatie, bijvoorbeeld Parkinson, afasie, dementie, canulezorg en slikproblemen.

Op basis van uw persoonlijke situatie maakt uw logopedist een behandelplan voor u. U krijgt een behandeling, maar we geven ook begeleiding en advies, voeren gesprekken met u, uw familie, verzorgenden en andere betrokkenen. Heeft u geschikte communicatiehulpmiddelen en aanpassingen voor kauwen en slikken nodig? Dan helpen wij u ookdaarbij.

Uw kwaliteit van leven verbeteren

De behandelaren vanuit verschillende disciplines werken nauw samen. Zij hebben korte lijnen en stemmen de zorg voor u op elkaar af. Zo bieden wij u de beste zorg.

Vertrouw op onze kwaliteit

Heeft u de ziekte van Parkinson? Onze logopedisten zijn aangesloten bij ParkinsonNet en bieden u dus uitstekende hulp. Daarnaast zijn ze gekwalificeerd afasietherapeut.

Al onze logopedisten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en zijn lid van de beroepsvereniging NVLF. Dit betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsvereniging en de overheid.
Logo Parkinsonnet

Waar kunt u terecht?

Onze logopedisten werken in de Carintreggeland Huizen en op de dagbehandeling in die locaties. Maar ook als u niet in een Carintreggeland Huis woont, kunt u bij ons terecht. U komt dan vanuit huis voor een logopedische behandeling naar een locatie van Carintreggeland of naar een Gezondheidscentrum. En als het nodig is, komt de logopedist bij u aan huis voor de behandeling. Bijvoorbeeld als u niet in staat bent om zelfstandig naar ons toe te komen.

U heeft een verwijzing nodig

Voor een behandeling door onze logopedisten heeft u een verwijzing van een arts nodig. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. In sommige gevallen kunt u zonder verwijzing bij ons terecht door Directe Toegankelijkheid Logopedie.

Interesse? Maak telefonisch een afspraak

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak Carintreggeland of direct de Eerstelijnszorgplanning op 074 367 7111.

Volg Logopedie op Facebook Afbeeldingsresultaat voor facebook logo

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000