Fysiotherapie via Carintreggeland

“Dankzij de fysiotherapeut van Carintreggeland beweeg ik een stuk beter dan voorheen. Ik heb minder pijn gedurende de dag. Dat voelt een stuk prettiger.”

Waarmee helpen wij u?

Heeft u problemen op het gebied van bewegen? Dan kunnen wij u behandelen. Of het nu gaat om beweeghulp bij de ziekte van Parkinson, een beroerte, MS, reuma of een amputatie. In onze grote oefenzaal staat oefenmateriaal en –apparatuur waarmee u verder komt. Het behoud van uw mobiliteit is ons doel. Ook voor revalidatie kunt u bij ons terecht.

Samen met uw arts, ergotherapeut, logopedist, psycholoog of diëtist werken we aan het verbeteren van uw beweegkracht. Ook voor advies over (loop)hulpmiddelen, (orthopedische) schoenen en orthesen kunt u bij uw fysiotherapeut terecht. Hiervoor werken wij samen met een revalidatiearts, een orthopedisch schoenmaker en een orthopedisch instrumentmaker.

Uw kwaliteit van leven verbeteren

Alle fysiotherapiebehandelingen die we bieden, zijn erop gericht om uw welzijn te verbeteren. Alledaagse handelingen maken we weer mogelijk. Zo verbeteren we uw kwaliteit van leven. Dat doen we op de manier die bij u past. Met oprechte aandacht voor uw wensen. Heeft u de ziekte van Parkinson? Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij ParkinsonNet en bieden u dus uitstekende hulp.

Verwijzing nodig?

Voor een behandeling door onze fysiotherapeuten heeft u geen verwijzing van een arts nodig. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. Indien nodig kunnen we u ook aan huis behandelen. In dat geval heeft u wel een verwijzing nodig.
Bij een chronische indicatie of een behandeling aan huis een verwijzing van uw huisarts of specialist noodzakelijk.

 

Interesse? Maak telefonisch een afspraak

Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Overzicht BIG registratie

Hier vindt u het overzicht van de BIG nummers van de fysiotherapeuten.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000