Expertisecentrum Carintreggeland

“Carintreggeland biedt mij veel verschillende soorten behandelingen. Zo krijg ik fysiotherapie en begeleidt de ergotherapeut mij thuis. De diëtist heeft mij onlangs adviezen gegeven over de voeding. Ik heb zo maar één zorgaanbieder nodig. Dat is gemakkelijk en voor mij een ideale situatie"

Expertisecentrum

Alle behandelaren en specialisten zijn georganiseerd in een expertisecentrum. Binnen het expertisecentrum ontwikkelen en vernieuwen zij werkwijzen, programma’s en hulpmiddelen. Daarnaast kijken zij naar technische hulpmiddelen in de zorg. Dit ter ondersteuning of ter verbetering van de zorg die u krijgt. Soms samen met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. Het expertisecentrum bestaat uit acht vakgroepen: vakgroepen psychologie, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie, geestelijke verzorging, muziektherapie en de medische vakgroep. Maar bovenal leveren de behandelaren zorg op maat aan u. Door de samenwerking en de kennis te delen, ontstaan goede behandelmogelijkheden. Carintreggeland geeft een krachtige impuls aan betere en innovatieve zorg.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wilt u ondersteund worden door een psycholoog? Heeft u hulp nodig van een diëtist, een fysiotherapeut, een ergotherapeut of een geestelijke verzorger? Heeft u een medisch specialist voor uw wondverzorging nodig? Wilt u graag thuis geholpen worden of komt u liever naar ons toe? Alles is mogelijk. De specialisten en behandelaars van Carintreggeland staan voor u klaar en ondersteunen en begeleiden ter verbetering van uw welzijn en kwaliteit van leven waar dat kan. Ze houden rekening met uw levensverhaal en eigenheid. De behandelingen zijn gericht op uw waardevol leven. U bepaalt hoe u hulp wilt ontvangen. U heeft de regie en wij ondersteunen daar waar nodig.

Oprechte aandacht voor uw wensen

Uw kwaliteit van leven verbeteren. Met Carintreggelandcollega’s maar ook met collega's die werkzaam zijn in onder andere ziekenhuizen, revalidatiecentra, eerstelijnspraktijken en de wijkverpleging. Zo bieden wij u een zo optimaal mogelijke behandeling. Dat doen we op de manier die bij u past.

Behandelingen in het verpleeghuis

De behandelaren die in het expertisecentrum werken, werken ook in onze verpleeghuizen.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000