Nieuwbouw de Stoevelaar komt in beweging

De Stoevelaar in Goor is ruim 50 jaar oud en voldoet bouwkundig niet meer aan de eisen hoe we willen wonen en leven als we op leeftijd komen. Daarom gaat Carintreggeland op het terrein van De Stoevelaar een nieuwe Stoevelaar bouwen.

Welkom

Welkom op de projectpagina van de nieuwbouw van De Stoevelaar. Hier delen we informatie en het laatste nieuws met u. U vindt deze informatie aan de rechterzijde van deze pagina verdeeld over verschillende onderwerp.

Klik hier als u onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven.

Over het project

De nieuwbouw bestaat uit 3 gebouwen van ieder 3 bouwlagen hoog die onderling met elkaar verbonden zijn. Twee gebouwen zijn bestemd voor verpleeghuiszorg voor in totaal 96 bewoners. Eén gebouw bestaat uit 34 zelfstandige huurappartementen voor ouderen. In dit gebouw zijn tevens een aantal ondersteunende ruimten ondergebracht voor het verpleeghuis zoals een oefenruimte, kantoren en opslag. Het wooncomplex en het verpleeghuis worden verbonden door middel van een ontmoetingsruimte.

Om de nieuwbouw te kunnen realiseren worden een aantal van de bestaande aanleunwoningen gesloopt. De Wheehof zal echter gehandhaafd blijven.

De nieuwbouw zal in fases gebouwd worden. Het wooncomplex met zelfstandige huurappartementen zal als eerste gerealiseerd worden en daarna het verpleeghuis en de ontmoetingsruimte. Pas als de huidige bewoners van de Stoevelaar verhuisd zijn naar de nieuwbouw zal het oude Stoevelaar complex gesloopt worden.

Over Twinta

Carintreggeland heeft al haar vastgoed en vastgoedactiviteiten ondergebracht in dochteronderneming Twinta BV. Twinta zal in opdracht van Carintreggeland verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de nieuwbouw. Twinta zal straks ook als verhuurder optreden voor de 34 zelfstandige huur appartementen.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000