Zaken op orde

“Ik wil mijn zaken goed geregeld hebben. Maar waar moet ik beginnen, wie kan ik vertrouwen en hoe moet ik dit aanpakken? De Ledenservice ondersteunde mij hierbij. Goed geregeld.”

Er zijn van die zaken die geregeld moeten zijn. Maar dat regelen is soms lastig. Waar moet u beginnen, wie kunt u vertrouwen en hoe moet u dit aanpakken? Wij bieden u diverse diensten ter ondersteuning uw zaken op orde te houden en te brengen. U kunt denken aan: 

Huisdieroppas

U houdt van uw dieren en verzorgt ze graag iedere dag, het hele jaar door. En toch zou u ook graag wel eens een weekje of een weekend erop uit willen. En dan vraagt u zich af: ‘Hoe moet het dan met mijn dieren?  Als u niet in de gelegenheid bent voor uw dieren te zorgen door vakantie, ziekte of andere omstandigheden, neemt Care4YourPet de zorg van u over. In de service staan uw wensen en die van uw huisdier(en) centraal.

Ledenvoordeel: 10% korting op de uitlaatservice en alle oppasdiensten.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem contact op met deLedenservice op 074 367 7177.

Hubo

Hubo
Ledenvoordeel 10% korting op de aanschaf van zorg- en veiligheidsproducten. Neem contact op met De Ledenservice voor de deelnemende vestigingen 074 367 7177

Hulpmiddelen

Heeft u (tijdelijk) een hulpmiddel nodig? Naast loophulpmiddelen kunt u ook voor andere hulpmiddelen bij ons terecht. In de Carintreggelandwinkels (ziekenhuis Almelo en Hengelo) en op www.medipoint.nl

Ledenvoordeel: Gratis uitleen loophulpmiddelen en 10% korting op de aanschaf van producten.

Kinderoppas

Kinderen zijn uw meest kostbaarste "bezit". Natuurlijk zoekt u een betrouwbare oppas. De Ledenservice van Carintreggeland brengt u graag in contact met Betaal de Oppas.

Ledenvoordeel: €2,50 korting op de eerste factuur.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem contact op met deLedenservice op 074 367 7177.

 

Mantelzorg

Een passend maatje voor iedereen. Terugvallen op familie of kennissen. U merkt pas hoe prettig dat is wanneer het niet meer lukt. Dan is er een Maatje die u ondersteund en helpt. Die Maatjes zijn er volop. Maatjes zijn mensen die graag wat doen voor iemand anders en waar u een vergoeding voor betaald, zodat u ze vaker durft te vragen. De speciaal geselecteerde Maatjes van het bureau Betaal je Maatje luisteren, helpen uw gedachte te verzetten en denken met u mee. Samen op pad of ondersteuning bij de huishoudelijke taken. Dat kan! Uw wensen en behoefte worden in goed overleg afgestemd.

Ledenvoordeel: €2,50 korting op de eerste factuur, uurtarief €17,50.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem contact op met deLedenservice op 074 367 7177.

 

Notaris

Er zijn van die dingen die je maar beter goed regelt. Een testament bijvoorbeeld, of een samenlevingscontract. Dit en andere belangrijke levenszaken legt u vast bij de notaris. De notaris adviseert en werpt een licht op de juridische en praktische gevolgen van uw afspraken. En bent u het met elkaar eens, legt de notaris de afspraken duidelijk en helder vast. Dat voorkomt narigheid achteraf. 

Ledenvoordeel: 10% korting op het honorarium bij familiezaken.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem contact op met deLedenservice op 074 367 7177.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering van Yarden verzekert u zich tegen de uitvaartkosten bij overlijden. U kunt een uitvaartverzekering afsluiten waarmee u zowel een begrafenis als een crematie kunt verzekeren. Maar, u kunt er ook zelfs voor kiezen om het verzekerde bedrag te laten uitkeren in geld. Zo zorgt u ervoor dat uw nabestaanden uw afscheid kunnen regelen volgens uw uitvaartwensen.

Ledenvoordeel: 2 maanden premiekorting op een uitvaartverzekering (tot een max. van €30,- per maand).

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem contact op met deLedenservice op 074 367 7177.

 

 

Uitvaartzorg

U denkt er liever niet over na, maar ooit moet u afscheid van een dierbare. En moeten uw dierbaren afscheid nemen van u. Een persoonlijke uitvaart die zorgt voor een blijvende, dierbare herinnering. Wanneer u wordt bijgestaan door Yarden worden de praktische zaken minder moeilijk. Wanneer er wordt geluisterd naar wensen en deze op respectvolle en passende manier vorm krijgen. Regel dit nu en zorg dat uw uitvaart met zorg wordt verzorgd.

Ledenvoordeel: 10% korting op eigen uitvaartdiensten*
* niet geldig i.c.m. andere kortingen.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem contact op met deLedenservice op 074 367 7177.

Verhuizen

Verhuizen is niet alleen veel gedoe. Het is ook een ingrijpende gebeurtenis. Des te belangrijker dat u de praktische kant van verhuizen door anderen laat doen. Dat kan op verschillende manieren. Van alles inpakken en uitpakken tot alleen de grote stukken. U heeft het voor het zeggen. UTS Grijpma Verhuizingen neemt alles uit handen.

Ledenvoordeel:

  • 15% korting op uw verhuiskosten
  • 1 maand gratis opslag goederen
  • 2 uur gratis verhuisdirigente
  • Budgetverhuizing 10% korting op het uurtarief van de verhuizers

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem contact op met deLedenservice op 074 367 7177.

 

Zorgverzekering

Collectiviteiten 2020
Verzekeringsmakelaar Aon biedt in samenwerking met Carintreggeland een collectieve zorgverzekering aan voor de leden van De Ledenservice.
Aon adviseert u ook bij het vinden van de juiste zorgverzekering.

Menzis 

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 5% korting op de aanvullende verzekering bij Menzis (2019)

Univé Thuiszorgpolis

  • 5% op de basisverzekering (Geregeld en Vrij)
  • 10% korting op de aanvullende verzekering: (Goed, Beter, Best)

Naar de zorgvergelijker

 

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000