Zaken op orde

“Ik wil mijn zaken goed geregeld hebben. Maar waar moet ik beginnen, wie kan ik vertrouwen en hoe moet ik dit aanpakken? Carintreggeland ondersteunde mij hierbij. Goed geregeld.”

Er zijn van die zaken die geregeld moeten zijn. Maar dat regelen is soms lastig. Waar moet u beginnen, wie kunt u vertrouwen en hoe moet u dit aanpakken? Wij bieden u diverse diensten ter ondersteuning uw zaken op orde te houden en te brengen. U kunt denken aan: 

Huisdieroppas

U houdt van uw dieren en verzorgt ze graag iedere dag, het hele jaar door. En toch zou u ook graag wel eens een weekje of een weekend erop uit willen. En dan vraagt u zich af: ‘Hoe moet het dan met mijn dieren?  Als u niet in de gelegenheid bent voor uw dieren te zorgen door vakantie, ziekte of andere omstandigheden, neemt onze partner die zorg van u over. In de service staan uw wensen en die van uw huisdier(en) centraal.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Hulpmiddelen

Heeft u (tijdelijk) een hulpmiddel nodig? Naast loophulpmiddelen kunt u ook voor andere hulpmiddelen bij ons terecht. Carintreggeland heeft veel te bieden. Om u een comfortabele en prettige dag te bezorgen. Daar is het ons om begonnen. Dat is Carintreggeland. Dat is waardevol leven.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Kinderoppas

Kinderen zijn uw meest kostbaarste "bezit". Natuurlijk zoekt u een betrouwbare oppas. De Ledenservice van Carintreggeland brengt u graag in contact.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Mantelzorg

Een passend maatje voor iedereen. Terugvallen op familie of kennissen. U merkt pas hoe prettig dat is wanneer het niet meer lukt. Dan is er een Maatje die u ondersteund en helpt. Die Maatjes zijn er volop. Maatjes zijn mensen die graag wat doen voor iemand anders en waar u een vergoeding voor betaald, zodat u ze vaker durft te vragen. De speciaal geselecteerde Maatjes van het bureau Betaal je Maatje weten waar u behoefte aan hebt. Ze luisteren, helpen uw gedachte te verzetten en denken met u mee terwijl u samen op pad bent.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Notaris

 Er zijn van die dingen die je maar beter goed regelt. Een testament bijvoorbeeld, of een samenlevingscontract. Dit en andere belangrijke levenszaken legt u vast bij de notaris. De notaris adviseert en werpt een licht op de juridische en praktische gevolgen van uw afspraken. En bent u het met elkaar eens, legt de notaris de afspraken duidelijk en helder vast. Dat voorkomt narigheid achteraf. 

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering verzekert u zich tegen de uitvaartkosten bij overlijden. U kunt een uitvaartverzekering afsluiten waarmee u zowel een begrafenis als een crematie kunt verzekeren. Maar, u kunt er ook zelfs voor kiezen om het verzekerde bedrag te laten uitkeren in geld. Zo zorgt u ervoor dat uw nabestaanden uw afscheid kunnen regelen volgens uw uitvaartwensen.

Klik hier om direct een uitvaartverzekering af te sluiten

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Uitvaartzorg

U denkt er liever niet over na, maar ooit moet u afscheid van een dierbare. En moeten uw dierbaren afscheid nemen van u. Een persoonlijke uitvaart die zorgt voor een blijvende, dierbare herinnering. Een afscheid dat recht doet aan het vergleden leven. Dat troost biedt aan nabestaanden. Wanneer u wordt bijgestaan door een professionele, ervaren partij worden de praktische zaken minder moeilijk. Wanneer er wordt geluisterd naar wensen en deze op respectvolle en passende manier vorm krijgen. Dan groeit er een waardig afscheid. Regel dit nu en zorg dat uw uitvaart met zorg wordt verzorgd.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Verhuizen

Verhuizen is niet alleen veel gedoe. Het is ook een ingrijpende gebeurtenis. Des te belangrijker dat u de praktische kant van verhuizen door anderen laat doen. Dat kan op verschillende manieren. Van alles inpakken en uitpakken tot alleen de grote stukken. U heeft het voor het zeggen.  

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Zorgverzekering

Collectiviteiten
Verzekeringsmakelaar Aon biedt in samenwerking met Carintreggeland een collectieve zorgverzekering aan voor de leden van De Ledenservice.
Aon adviseert u ook bij het vinden van de juiste zorgverzekering.

Menzis via AON

  • 4% korting op de basisverzekering
  • 5% korting op de aanvullende verzekering bij Menzis (2019)

Naar de website

Univé

  • 10% op de basisverzekering (Geregeld en Vrij)
  • 10% korting op de aanvullende verzekering: (Goed, Beter, Best)

Naar de website

 

 

volgens mevrouw Backx, bewoner:

Ik zie zelf wel in dat ik het zelf moet doen, en dan houd ik toch nog plezier in m’n leven, ook al ben ik in de 90.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000