Zo lang mogelijk veilig thuis wonen. Dat kan

Zo lang mogelijk thuis wonen, op uw eigen vertrouwde plek. Ook als ongemakken groeien. Dat is wat u wil. En dat kan ook vaak. Carintreggeland doet er alles aan om zo lang mogelijk thuis blijven wonen mogelijk te maken. Naast de wijkverpleging zijn er veel meer zaken die het voor u thuis veiliger en makkelijker maken. Soms zijn het simpele dingen, bijvoorbeeld stevige handvatten en steunen op de juiste plekken. Of personenalarmering. Allerlei maatregelen die uw huis veilig maken.

Personenalarmering

”Een druk op de knop en er wordt hulp ingeschakeld. Dat geeft me een veilig gevoel."

Veilig bewegen in uw huis, maar altijd iemand snel in de buurt als er onverhoopts wat gebeurd. Dat biedt de Personenalarmering van Carintreggeland. Met één druk op de knop heeft u contact of is er hulp onderweg. We overleggen samen met u wie er als eerste komt. Dat kunnen de buren zijn, één van uw kinderen of één van onze zorgmedewerkers. Veilig en makkelijk.

Meer informatie leest u in de folder Personenalarmering.

 

Als lid van De Ledenservice regelen we snel dat u bent aangesloten op onze personenalarmering en krijgt u 15% korting op de aansluitkosten.

 

Zeker weten dat u nog prima mee kunt in het verkeer: de rijbewijskeuring

"De rij-instructeur gaf mij een compliment over mijn rijvaardigheid."

Iedereen vanaf 75 jaar moet bij het verlengen van het rijbewijs een keuring ondergaan. Dat is bij wet vastgelegd. Maar ook tussendoor of eerder kan er aanleiding zijn om te kijken of u nog goed meekomt in het moderne verkeer. Zodat u niet uzelf en anderen in gevaar brengt. Als lid van De Ledenservice krijgt u korting op deze verplichte keuring, die wordt afgenomen in Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Op de website www.rijbewijskeuringsarts.nl. vindt u meer informatie. 

U krijgt als lid € 7,50 korting op de 75+ B/E. U betaalt 35,00 in plaats van 42,50.

 

Veilig wonen

“Dankzij de aanpassingen in mijn huis, kan ik langer in mijn eigen huis blijven wonen”

Lekker Thuis Oud Worden is een organisatie die zich ten doel stelt haar klanten een zo comfortabel en veilig mogelijk gevoel te geven tegen minimale kosten. Lekker Thuis Oud Worden streeft ernaar dat u als klant een warm en vertrouwd gevoel ervaart door de kwaliteit en de service die wij u bieden. Daarom specialisten in veilig en comfortabel thuis wonen! De check is gratis. En besluit u om het een en ander aan te laten passen, dan krijgt u op alles 10% korting.
Kijk voor meer informatie op www.lekkerthuisoudworden.nl

Een veilig idee met de Vulkon kookbeveiligers, voor alle methodes koken is een beveiliger ontwikkeld die voorkomt dat de vlam in de pan slaat.
Nooit meer de vlam in de pan: www.vulkon.nl

 

Elektronische hulp en ondersteuning bij u thuis

“Met een paar slimme aanpassingen voel ik me veiliger in mijn eigen huis. Ik kan nu zien wie er voor de deur staat, voor ik de deur open doe.”

Het gaat snel met de ontwikkeling van allerlei elektronische oplossingen die u het leven thuis makkelijk kunnen maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een voordeurslot met afstandbediening, een buitencamera of één schakelaar waarmee u ’s avonds al het licht in huis uit doet. Maar er is veel meer mogelijk. Al die mogelijkheden worden domotica genoemd.

Voor beveiliging en domotica werkt De Ledenservice samen met Installatiebedrijf Loohuis. Op verzoek komt Loohuis gratis bij u kijken wat voor u een geschikte oplossing is.

Krijg 10% korting op alles wat u door Loohuis laat aanleggen. Word lid  

 

Medido: geheugensteun voor uw medicijnen

“Dankzij de Medido neem ik mijn medicijnen nu op tijd in. En als ik het vergeet dan krijg ik een herinnering. Dat voelt veilig.”

Iedereen die medicijnen gebruikt weet dat het niet op tijd innemen of helemaal vergeten altijd op de loer ligt. Terwijl dat voor de juiste werking wel belangrijk is. Om nooit meer te vergeten uw medicijnen in te nemen is er een mooie oplossing, de Medido. De Medido herinnert u en biedt u ook nog eens de juiste hoeveelheid medicijn aan. Makkelijker kan niet. Voor meer informatie bel 088 - 367 70 00.

 

 

volgens de heer Brunings, vrijwilliger:

Als vrijwilliger wil ik helemaal niet meer weg bij Carintreggeland, ze zijn als een familie voor mij geworden.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000