Veiligheid

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Is uw al huis al klaar voor de toekomst? Verleng door eenvoudige aanpassingen uw zelfstandigheid. Bewegingsbeperkingen kunnen zorgen voor valgevaar en vergeetachtigheid kan zorgen voor problemen in de keuken. Uw veiligheid kan hierdoor in huis en daarbuiten afnemen. Wij denken mee zodat u zo lang mogelijk op een veilige manier thuis kan blijven wonen. Graag laten wij u kennis maken met onze diensten.

Personenalarmering

"Een druk op de knop en er wordt hulp ingeschakeld. Dat geeft me een veilig gevoel."

Veilig bewegen in uw huis, maar altijd iemand snel in de buurt als er onverhoopt iets gebeurd. Dat biedt de Personenalarmering van Carintreggeland. Met één druk op de knop heeft u contact of is er hulp onderweg. We overleggen samen met u wie er als eerste komt. Dat kunnen de buren zijn, één van uw kinderen of één van onze zorgmedewerkers. Veilig en makkelijk.

Klik hier voor meer informatie over zorg op afstand.

 

Comfortabel wonen

Woon beter, comfortabeler en veiliger. Verleng door eenvoudige aanpassingen uw zelfstandigheid!
De Ledenservice van Carintreggeland werkt hiervoor samen met Noaberbouw.

Ledenvoordeel: Gratis "Politiekeurmerk Veilig Wonen"advies. en 15% korting op woningaanpassingen.

Voor meer informatie neem contact op met De Ledenservice via 074 367 7177 

Medicijndispenser

“Dankzij de Medicijndispenser neem ik mijn medicijnen nu op tijd in. En als ik het vergeet dan krijg ik een herinnering. Dat voelt veilig.”

Iedereen die medicijnen gebruikt weet dat het niet op tijd innemen of helemaal vergeten altijd op de loer ligt. Terwijl dat voor de juiste werking wel belangrijk is. Om nooit meer te vergeten uw medicijnen in te nemen is er een mooie oplossing, de Medicijndispenser. De Medicijndispenser herinnert u en biedt u ook nog eens de juiste hoeveelheid medicijn aan. Makkelijker kan niet. 

 

Kookbeveiliger

Nooit meer de vlam in de pan.

Een veilig idee is de Vulkon Kookbeveiligers. Voor alle methodes koken is een beveiliger ontwikkeld die voorkomt dat de vlam in de pan slaat. www.vulkon.nl

Ledenvoordeel: Bij aankoop 10% korting op de factuur. Bij huren 10% korting op de éénmalige kosten. Bewoners uit de deelnemende gemeenten kunnen door Lang Zult U Wonen een subsidie krijgen op de Vulkon Kookbeveiliger.

Voor meer informatie neem contact op met De Ledenservice via 074 367 7177 

Preventiecheck

“Dankzij de aanpassingen in mijn huis, kan ik langer in mijn eigen huis blijven wonen”

Lekker Thuis Oud Worden is een organisatie die zich ten doel stelt haar klanten een zo comfortabel en veilig mogelijk gevoel te geven tegen minimale kosten. Lekker Thuis Oud Worden streeft ernaar dat u als klant een warm en vertrouwd gevoel ervaart door de kwaliteit en de service die wij u bieden. Daarom specialisten in veilig en comfortabel thuis wonen!
Kijk voor meer informatie op www.lekkerthuisoudworden.nl

Ledenvoordeel: Gratis Preventiecheck en 10% korting op alle diensten en producten. 10% korting op het aanbrengen van een antislipvloer in uw badkamer.

Voor meer informatie neem contact op met De Ledenservice via 074 367 7177 

 

 

Elektronische veiligheid

“Met een paar slimme aanpassingen voel ik me veiliger in mijn eigen huis. Ik kan nu zien wie er voor de deur staat, voor ik de deur open doe.”

Het gaat snel met de ontwikkeling van allerlei elektronische oplossingen die u het leven thuis makkelijk kunnen maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een voordeurslot met afstandbediening, een buitencamera of één schakelaar waarmee u ’s avonds al het licht in huis uit doet. Maar er is veel meer mogelijk. Al die mogelijkheden worden domotica genoemd.

Voor beveiliging en domotica werkt De Ledenservice samen met Installatiebedrijf Loohuis. Op verzoek komt Loohuis gratis bij u kijken wat voor u een geschikte oplossing is. Een mooi voorbeeld is de Google Home, een technisch hulpmiddel om het alledaagse leven te vergemakkelijken.

Ledenvoordeel: Gratis advies over zorgtechnologie en 10% korting op de factuur bij installatie.

Voor meer informatie neem contact op met De Ledenservice via 074 367 7177 

Rijbewijskeuring

"De rij-instructeur gaf mij een compliment over mijn rijvaardigheid."

Iedereen vanaf 75 jaar moet bij het verlengen van het rijbewijs een keuring ondergaan. Dat is bij wet vastgelegd. Maar ook tussendoor of eerder kan er aanleiding zijn om te kijken of u nog goed meekomt in het moderne verkeer. Zodat u niet uzelf en anderen in gevaar brengt. Als lid van De Ledenservice krijgt u korting op deze verplichte keuring, die wordt afgenomen in Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Op de website www.rijbewijskeuringsarts.nl. vindt u meer informatie. 

Ledenvoordeel: 75+ keuring €40.- (NZA tarief €105.81) Voor meer informatie bel 036 7200 911

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000