Vandaag even wat anders. Een dagje lekker op pad.

Lekker een dagje uit, of een middagje iets anders. Eens gezellig bij te praten en op pad te zijn. 

Nieuwe en mooie dingen zien. Ervaren. Proeven.

Samen Uit!

Kleinschalige uitstapjes voor ouderen met een aangepaste bus,  mensen bij elkaar brengen en samen leuke dingen doen!

Samen Uit, het Reisbureau van Carintreggeland, biedt mensen die ouder zijn, en die niet zo makkelijk weg kunnen, waardevolle en mooie uitstapjes. Samen uit verzorgt uitstapjes voor leden van De Ledenservice naar allerlei bestemmingen binnen de regio en daarbuiten.

De kleinschalige uitstapjes varieren van een halve dag tot een hele dag afgestemd op de ouderen. We hebben geen winstbejag en kunnen daarom ook mensen met een kleine beurs aanspreken. Denkt u aan een bezoek aan Landgoed Kaamps voor een boeren high tea of een rondvaart over de Rijn of een bezoek aan het strand van Scheveningen, een middag naar de bloemenpracht in Emsflower, een theatervoorstelling of pannenkoeken eten in het Blikkenmuseum etc.

Bekijk het actuele aanbod:
Nieuwsbrief uitstapjes april, mei en juni 2018

Ook als u in een rolstoel zit, kunt u mee. Als u mee gaat met een uistapje neemt u plaats in één van onze twee rolstoelbussen. De uitstapjes worden begeleid door enthousiaste, ervaren vrijwilligers. Als u afhankelijk bent van verpleegkundige zorg, kijken we samen met u of we dit kunnen realiseren.

Opgave en informatie
Telefoonnummer 074 367 71 77 (altijd bereikbaar)
Telefonisch bereikbaar (of telefonisch spreekuur) op dinsdag- en donderdagochtend tussen 09.00-12.00 uur
Of per e-mail samenuit@carintreggeland.nl 

Word lid  

 

Suptropisch genieten bij Preston Palace

Op vertoon van uw ledenpas van Carintreggeland ontvangt u 50% korting per persoon op de entree van het subtropisch zwemparadijs.
Als lid betaalt u € 8,25 per persoon (in plaats van € 16,50). Kinderen tot en met 10 jaar betalen € 4,13 per kind (in plaats van € 8,25).

Deze korting is niet geldig op het avondtarief, tijdens feestdagen of in combinatie met andere aanbiedingen/acties. Vooraf reserveren is niet nodig. Geen geldige ledenpas is geen korting. Er kan worden gevraagd naar uw legitimatie.

Actie is geldig tot 31 december 2018.

Preston Palace
Laan van Iserlohn 1, Almelo
Voor informatie bel 0546 542 121 of mail info@prestonpalace.nl
of kijk op www.prestonpalace.nl

 

Chocoladebeleving

Bij Twente Decadente in Hellendoorn beleef je de wereld van chocolade. Wat is er nu leuker om te zien hoe chocolade wordt gemaakt. Bovendien kunt u gratis de overheerlijke chocolade proeven. Er is een gezellige zithoek ingericht met uitzicht op de open productiehal.

Ledenvoordeel: Koffie en taart met zakje chocolade voor 7,00 en 10% korting op alle producten

Reserveren is noodzakelijk, bel 0548 820 908.

 

High tea met Ster

Bij Lunchcafé de Ster in Borne werken mensen met een verstandelijke beperking voor een zinvolle en aangename dagbesteding. In het atelier worden unieke cadeaus en kunst gemaakt, die worden verkocht in de cadeauwinkel. De werknemers zijn opgeleid om speciale koffie en thee met heerlijk gebak en koekjes eigenhandig te maken voor onze gasten. Met zorg en aandacht heten zij u van harte welkom!

Ledenvoordeel:  2,50 korting op de uitgebreide 5 sterren High Tea 18,95 i.p.v. 20,95

Reserveren is noodzakelijk, bel 074 853 22 20.

 

Feestje @het pretpark

Bij Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo is het altijd kermis! In dit nostalgische pretpark barst het van de attracties. Botsauto's, de Hully Gully en de Rodelbaan wachten op enthousiaste bezoekers. Er zijn meer dan veertig attracties, dus er is genoeg te doen om een hele dag te vullen. Ook heeft De Waarbeek een indoor schaatsbaan die altijd open is. Schaatsen in de zomer!

Ledenvoordeel: 25% korting op de entreeprijs én een gratis kopje koffie/thee.

2e pannenkoek gratis, geldig t/m juni 2018 (uitgezonderd de specials, de goedkoopste pannenkoek is gratis)

 

Heerlijk smikkelen

Bij Theehuis De Karmeliet in Zenderen kunt u in de ruim 3 ha.”oude” tuin van de paters Karmelieten genieten van het uitzicht en al het moois wat deze tuin te bieden heeft. Behalve de eigen kruiden en moestuin is er in de tuin ook een bijenfamilie voor de honing, een arboretum en een beeldentuin. Voor de kinderen is er een speelbos, waar ze zich kunnen vermaken.

Ledenvoordeel 5,00 korting op Speciale Carintreggeland Hap 10,00 i.p.v. 15,00

Reserveren is noodzakelijk, bel 074 259 50 60.

 

Ontdek natuurlijk Salland

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is Overijssel op z’n hoogst. Dit gebied tussen Holten en Nijverdal, dat bestaat uit bos en heuvelachtige heidevelden, is bijna on-Nederlands met z’n hoogteverschillen en vergezichten. Het is ruim, open en héél stil.

Voor onze leden hebben we een exclusief wandelarrangement samengesteld voor €19,95. Aankomst met koffie / lekkernij. Kaart met wandelroutes. Bij terugkomst een broodje van de week met een consumptie. Reserveren is aan te bevelen, bel 0548 612 711.

 

Met korting naar het theater

Even lekker genieten van een mooie voorstelling. Dat kan!
Theaterhotel Almelo geeft 25% korting aan onze leden en biedt geselecteerde voorstellingen aan. U kunt boeken via de volgende link www.theaterhotel.nl/crleden

Schouwburg Hengelo geeft 25% korting aan onze leden op twee geselecteerde voorstellingen:

 

volgens de heer Brunings, vrijwilliger:

Als vrijwilliger wil ik helemaal niet meer weg bij Carintreggeland, ze zijn als een familie voor mij geworden.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000