Vandaag even wat anders. Een dagje lekker op pad met SamenUit!

Lekker een dagje uit, of een middagje iets anders. Om gedachten te verzetten, andere mensen te ontmoeten. Eens gezellig bij te praten en op pad te zijn. 

Nieuwe en mooie dingen zien. Ervaren. Proeven.

Samen Uit! Veel leuker dan alleen

Niks is zo fijn en inspirerend dan af en toe een dagje uit te gaan. Gewoon één dag vakantie. Heerlijk op pad, energie opdoen en leuke mensen ontmoeten. Lekker kletsen, koffie met gebak, mooie dingen zien en genieten. Dat is Samen Uit! van De Ledenservice. 

Samen Uit! biedt u korte vakanties van maximaal één dag, zodat u weer lekker in uw eigen bed slaapt. We gaan naar theaters, musea, mooie steden en parken. Rolstoel en rollator kunnen gewoon mee en er zijn genoeg vrijwilligers die er graag samen met u een onvergetelijke dag van maken. U mag zo vaak mee als uw wil.

Elke drie maanden maken we een nieuwe agenda met Samen Uitjes.

Neem contact met ons op en ook u ontvangt de nieuwe agenda.

Word lid  

volgens de heer Timmers, bewoner:

Vroeger zou ik hebben gedacht dat iedere verergering van mijn situatie meteen het einde was van een waardevol leven,  maar ondertussen leer je ook omgaan met de beperkingen die je hebt.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000