Makkelijk, comfortabel en goed. Dat is Prettig geregeld

Er zijn van die zaken waarvan je weet dat ze geregeld moeten zijn. Maar dat regelen is lastig. Waar moet je beginnen, wie kan ik vertrouwen en hoe moet ik het aanpakken?

Die eerste stappen hebben wij voor u gemaakt. Wij presenteren u onze partners die het goed voor u regelen. Vaak nog met een aantrekkelijke korting. Kijk. Dat is Prettig geregeld. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.

 

Iedereen heeft soms een Maatje nodig

Terugvallen op familie of kennissen. U merkt pas hoe prettig dat is wanneer het niet meer lukt. Dan is er een Maatje die u ondersteund en helpt. Die Maatjes zijn er volop. Maatjes zijn mensen die graag wat doen voor iemand anders en waar u een vergoeding voor betaald, zodat u ze vaker durft te vragen. De speciaal geselecteerde Maatjes van het bureau Betaal je Maatje weten waar u behoefte aan hebt. Ze luisteren, helpen uw gedachte te verzetten en denken met u mee terwijl u samen op pad bent.

Meer informatie vindt u op betaaljemaatje.nl

U ontvangt € 2,50 korting op de eerste factuur. Het uurtarief bedraagt € 16,50.

 

Uw huid. Spiegel van gezondheid

Als grootste en meest zichtbare orgaan heeft uw huid zorg nodig. Een gezonde huid zorgt ervoor dat u zich prettig en gezien voelt. Als onderdeel van ZGT biedt Helon Huidkliniek professionele zorg voor uw huid. Lasertechniek voor ontharingsbehandelingen, couperose, pigmentstoornissen, schimmelnagels en het verwijderen van tatoeages.
Meer informatie op www.helon.nl

Bel ons voor het maken van een afspraak. Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 15% korting op een laserbehandeling en op producten van Eucerin en La Roche-Posay. 

 

Care for Women: specialist in vrouwengezondheid

In het leven van een vrouw zijn er verschillende momenten met hormonale schommelingen. Maandelijks, tijdens zwangerschap of in de overgang. Krijgt u ook vaak de reactie "dat hoort er nou eenmaal bij" wanneer u praat over overgangsklachten, zwangerschapswens, bijwerkingen van anticonceptie, menstruatieklachten of PMS klachten? Dat is jammer en niet altijd waar want de kans is groot dat dit soort hormonale klachten verholpen of verlicht kunnen worden. De Care for Women specialist is gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en in het bijzonder in gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem. De specialisten hebben een eigen praktijk binnen het gebied van Carintreggeland. De Care for Women specialist kan een Healthcheck uitvoeren en gaat samen met u op zoek naar een behandeling die bij u past. Zij maakt daarbij gebruik van de mogelijkheden uit de reguliere- en complementaire geneeskunde. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Een afspraak maakt u via De Ledenservice van Carintreggeland.

Als lid van De Ledenservice krijgt u 15% korting op het eerste consult en krijgt u 10% korting op alle voedingssupplementen.

 

Goed regelen. Dat voorkomt narigheid 

Er zijn van die dingen die je maar beter goed regelt. Een testament bijvoorbeeld, of een samenlevingscontract. Dit en andere belangrijke levenszaken legt u vast bij de notaris. De notaris adviseert en werpt een licht op de juridische en praktische gevolgen van uw afspraken. En bent u het met elkaar eens, legt de notaris de afspraken duidelijk en helder vast. Dat voorkomt narigheid achteraf. 

 • U ontvangt 10 % korting op familiezaken
 • Op verzoek ook huisbezoek mogelijk

Voor meerwww.zomernotariaat.nl

 

Verhuizen is al ingrijpend genoeg

Verhuizen is niet alleen veel gedoe. Het is ook een ingrijpende gebeurtenis. Des te belangrijker dat u de praktische kant van verhuizen door anderen laat doen. UTS Grijpma pakt uw boel op en zet het weer neer op uw nieuwe adres. Dat kan op verschillende manieren. Van alles inpakken en uitpakken tot alleen de grote stukken. U heeft het voor het zeggen.  

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u:
Jubileumactie in verband met 100 jarig bestaan

 • 15% korting + 5% extra jubileumkorting op uw verhuizing
 • 1 maand gratis opslag goederen
 • 2 uur gratis verhuisdirigente
 • Budgetverhuizing met 10% korting op het uurtarief van de verhuizers. U bepaalt het aantal verhuizers en vult dit team zelf aan met familie en/of vrienden. Samen wordt er dan met de professionele verhuizers van UTS Grijpma inclusief verhuiswagen en materialen verhuisd. Verhuisdozen ontvangt u vooraf in bruikleen.
 • 100 jaar! Jubileumactie: Bij de verhuizing ontvangt u als lid een uniek lotnummer. Bij iedere tiende verhuizing wordt een Dinerbon ter waarde van € 50,- verloot.

Profiteer van dit voordeel. Maak een afspraak.  

 

Huisdieroppas en uitlaatservice

U houdt van uw dieren en verzorgt ze graag iedere dag, het hele jaar door. En toch zou u ook graag wel eens een weekje of een weekend erop uit willen. En dan vraagt u zich af: ‘Hoe moet het dan met mijn dieren? Care4YourPet biedt de oplossing! Als u niet in de gelegenheid bent voor uw dieren te zorgen door vakantie, ziekte of andere omstandigheden, neemt Care4YourPet die zorg van u over. In de service staan uw wensen en die van uw huisdier(en) centraal.

Meer informatie vindt u op de website Care4YourPet.

U ontvangt 10% korting op de uitlaatservice en oppasdiensten

 

Aantrekkelijke korting op uw Menzis Zorgverzekering

Een verzekering voelt altijd duur, totdat je hem nodig hebt. Met De Ledenservice Zorgverzekering van Menzis heeft u een uitstekende verzekering van een gerenommeerde partij én u krijgt een aantrekkelijke korting omdat u lid bent. 

4% korting op basisverzekering
5% korting op aanvullende verzekeringen

 • Gezinsleden mogen ook deelnemen,
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee verzekerd,
 • Overstappen zonder medische selectie,
 • Gratis wachtlijstbemiddeling

Aanmelden en meer informatie kan op http://www.aonverzekeringen.nl/carintreggeland

Gebruik maken van de collectiviteitskorting, maar geen lid? Bel ons en wij verwerken uw aanmelding. 

Profiteer van dit voordeel.   

 

De dag die ooit komt

U denkt er liever niet over na, maar ooit moet u afscheid van een dierbare. En moeten uw dierbaren afscheid nemen van u. 
Een persoonlijke uitvaart die zorgt voor een blijvende, dierbare herinnering. Een afscheid dat recht doet aan het vergleden leven. Dat troost biedt aan nabestaanden.
Een afscheid is moeilijk. Wanneer u wordt bijgestaan door een professionele, ervaren partij worden de praktische zaken minder moeilijk. Wanneer er wordt geluisterd naar wensen en deze op respectvolle en passende manier vorm krijgen. Dan groeit er een waardig afscheid. 

Yarden & Smelt uitvaartzorg luistert, hoort en handelt en zorgt voor een dierbare herinnering. 

Voor meer informatie www.yarden.nl

Leden ontvangen:

 • Exclusieve korting op een nieuwe uitvaartverzekering van Yarden (twee maandpremies, met een maximum van € 30,- per verzekerde). Klik hier voor het gelijk afsluiten van een uitvaartverzekering.
 • 10% korting** op de eigen diensten van Yarden en Smelt Uitvaartzorg. 
 • U kunt als lid gratis het boekje "Mijn uitvaartwensen" opvragen bij Yarden.

Word lid  

**Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

volgens de heer Timmers, bewoner:

Vroeger zou ik hebben gedacht dat iedere verergering van mijn situatie meteen het einde was van een waardevol leven,  maar ondertussen leer je ook omgaan met de beperkingen die je hebt.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000