Persoonlijke Zorg

Persoonlijke Zorg

Onder persoonlijke zorg kunt u van alles verstaan. In het oog springend zijn toch wel uw haren handen, voeten en huid. Maar uw hormonen in balans is ook belangrijk. Even extra tijd besteden aan u persoonlijk, in welke vorm dan ook. Graag laten wij u kennis maken met onze diensten:

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Huidverzorging

Als grootste en meest zichtbare orgaan heeft uw huid zorg nodig. Een gezonde huid zorgt ervoor dat u zich prettig en gezien voelt. Als onderdeel van ZGT biedt Helon Huidkliniek professionele zorg voor uw huid. Lasertechniek voor ontharingsbehandelingen, couperose, pigmentstoornissen, schimmelnagels en het verwijderen van tatoeages.
Meer informatie op www.helon.nl

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Kapper

“Mijn hele gezin wordt thuis geknipt. Wel zo fijn. Nu hoef ik niet met de kinderen naar de kapper toe. Dat geeft me veel rust.”

Als uw haar maar goed zit. Zo is dat. En wat is dan makkelijker dan thuis te worden geknipt? Niks geen gedoe naar de kapper, maar gewoon thuis. Voor het hele gezin, desnoods iedereen achter elkaar geknipt. Loopt iedereen er weer mooi bij.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Voetverzorging

"Ik had altijd zo’n last van m’n voeten. Nu de pedicure regelmatig langs komt heb ik veel minder problemen."

Ze zitten wat verder weg, dus u vergeet ze zomaar: uw voeten. Maar verzorging is belangrijk. Dat voorkomt pijnlijke voeten en moeilijk lopen. Met verzorgde voeten staat u immers steviger en maakt u minder kans te vallen.

Daarom regelt De Ledenservice een pedicure aangesloten bij ProVoet voor u. We hebben voor u een speciaal tarief afgesproken en in sommige gevallen wordt pedicurezorg vergoed door de zorgverzekeraar (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure).

Bent u lid van De ledenservice klik dan hier voor uw voordeel.

Sauna

Even een momentje voor u zelf!

We hebben allemaal een druk leven, maar van tijd tot tijd is het goed even aan uzelf te denken en uzelf eens goed te verwennen. Breng een bezoek aan de sauna en geniet van een heerlijke lunch.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Vrouwengezondheid

In het leven van een vrouw zijn er verschillende momenten met hormonale schommelingen. Maandelijks, tijdens zwangerschap of in de overgang. Krijgt u ook vaak de reactie "dat hoort er nou eenmaal bij" wanneer u praat over overgangsklachten, zwangerschapswens, bijwerkingen van anticonceptie, menstruatieklachten of PMS klachten? Dat is jammer en niet altijd waar want de kans is groot dat dit soort hormonale klachten verholpen of verlicht kunnen worden. Laat een health check uitvoeren door een van onze specialisten.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

volgens de heer Timmers, bewoner:

Vroeger zou ik hebben gedacht dat iedere verergering van mijn situatie meteen het einde was van een waardevol leven,  maar ondertussen leer je ook omgaan met de beperkingen die je hebt.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000