Geheugen

“Waar zijn de sleutels gebleven?’, ‘Heb ik het gasfornuis wel uitgedaan?’ of ‘Wanneer heb ik die afspraak?’ zijn vragen die voor u misschien wel bekend voorkomen. Wanneer u hiermee problemen ervaart, kan dit erg vervelend zijn.”

Veel ouderen hebben last van vergeetachtigheid. Het denkvermogen wordt trager naarmate u ouder wordt, zo ook het ophalen van informatie uit het geheugen en het leren van nieuwe dingen.

Gelukkig zijn er (technologische) hulpmiddelen om u te helpen.

Kookbeveiliger

Is uw huis klaar voor de toekomst? Een vlam in de pan is de grootste oorzaak van een woningbrand. Door een relatief eenvoudige aanpassing in uw huis behoren keukenbranden tot de verleden tijd!

De kookbeveiliger is geschikt voor alle kookbronnen.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Medicijndispenser

De medicijndispenser wordt gevuld met de medicijnrol die u ontvangt via uw apotheek. Middels een signaal wordt u eraan herinnerd uw medicatie in te nemen. De dispenser staat permanent in verbinding met de zorgverleners. Zij nemen contact met u op als u niet reageert op het signaal van de dispenser. De medicijndispenser vermindert het risico op het verkeerd innemen van medicijnen. U kunt weer zelf uw medicatie innemen en u bent minder afhankelijk van anderen. Daarnaast ondersteunt hij de thuiszorg omdat zij u op afstand kunnen begeleiden met uw medicatie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel 088 - 367 70 00.

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

volgens de heer Brunings, vrijwilliger:

Als vrijwilliger wil ik helemaal niet meer weg bij Carintreggeland, ze zijn als een familie voor mij geworden.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000