Geheugen

“Waar zijn de sleutels gebleven?’, ‘Heb ik het gasfornuis wel uitgedaan?’ of ‘Wanneer heb ik die afspraak?’ zijn vragen die voor u misschien wel bekend voorkomen. Wanneer u hiermee problemen ervaart, kan dit erg vervelend zijn.”

Veel ouderen hebben last van vergeetachtigheid. Het denkvermogen wordt trager naarmate u ouder wordt, zo ook het ophalen van informatie uit het geheugen en het leren van nieuwe dingen.

Gelukkig zijn er (technologische) hulpmiddelen om u te helpen.

Kookbeveiliger

Een veilig idee is de Vulkon kookbeveiligers. Voor alle methodes koken is een beveiliger ontwikkeld die voorkomt dat de vlam in de pan slaat. Nooit meer de vlam in de pan: www.vulkon.nl

Ledenvoordeel: Bij aankoop 10% korting op de factuur. Bij huren 10% korting op de éénmalige kosten.

 

Medicijndispenser

Dankzij de Medicijndispenser neem ik mijn medicijnen nu op tijd in. En als ik het vergeet dan krijg ik een herinnering. Dat voelt veilig.”

Iedereen die medicijnen gebruikt weet dat het niet op tijd innemen of helemaal vergeten altijd op de loer ligt. Terwijl dat voor de juiste werking wel belangrijk is. Om nooit meer te vergeten uw medicijnen in te nemen is er een mooie oplossing, de Medicijndispenser. De Medicijndispenser herinnert u en biedt u ook nog eens de juiste hoeveelheid medicijn aan. Makkelijker kan niet. Voor meer informatie bel 088 - 367 70 00.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000