Ontmoeten en ontspanning

"Vandaag er even helemaal tussenuit"

De één heeft meer behoefte aan sociale contacten dan de ander. Voelt u zich eenzaam? Of hebt u behoefte aan meer sociale contacten? Eenzaamheid is een persoonlijke ervaring, voor u kan eenzaamheid een andere invulling hebben dan voor een ander. Vaak is het een verborgen probleem; mensen van buitenaf zien veelal niet dat u zich eenzaam voelt.

Graag laten wij u kennis maken met ons aanbod:

Arrangementen

Lekker een dagje uit, of een middagje iets anders. Even lekker bijpraten en op pad zijn. Nieuwe en mooie dingen zien. Ervaren en proeven. Diverse mogelijkheden voor u.

  • Actief Twente 
  • Bioscoop 
  • High Tea  
  • Theater
  • Spoorfietsen
  • Subtropisch zwemmen
     

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod

Betaalde mantelzorg

Iedereen heeft soms een Maatje nodig

Terugvallen op familie of kennissen. U merkt pas hoe prettig dat is wanneer het niet meer lukt. Dan is er een Maatje die u ondersteund en helpt. Die Maatjes zijn er volop. Maatjes zijn mensen die graag wat doen voor iemand anders en waar u een vergoeding voor betaald, zodat u ze vaker durft te vragen. Ze luisteren, helpen uw gedachte te verzetten en denken met u mee terwijl u samen op pad bent. Betaal je Maatje bespreekt samen met u de wensen en behoefte, zodat een passend maatje wordt ingezet.
Ledenvoordeel: €2.50 korting op de eerste factuur. Uurtarief €17.50.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod neem contact op met De Ledenservice via 074 367 7177.

Ontmoetingscentra

“De gezelligheid die ik de laatste jaren miste, heb ik gevonden in het ontmoetingscentrum van Carintreggeland. En ik heb er niet eens een beschikking voor nodig. Ik schuif gewoon aan.”

Wat kunt u er doen?

In onze ontmoetingscentra kunt u terecht om deel te nemen aan één van de activiteiten. Wij zorgen, onder deskundige begeleiding, voor gezelligheid, een goede sfeer en onderlinge contacten en activiteiten. Rust en beweging wisselen we met elkaar af. We eten gezamenlijk, soms wordt er gelunched, soms eten we warm. Dit verschilt per locatie.

Wij staan voor u klaar

Ons doel is dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en dat de mantelzorger wordt ontlast. Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen voor een gezellige sfeer en activiteiten en bieden een luisterend oor. Voor sommige ontmoetingscentra van Carintreggeland heeft u een beschikking Ondersteuning Maatschappelijke Deelname nodig. In andere centra kunt u zonder die beschikking terecht.

Meer weten?

Wilt u een activiteit bijwonen, bent u op zoek naar ontmoeting of wilt u weten of een ontmoetingscentrum iets voor u is? Kom gerust langs voor een kopje koffie of doe gelijk mee met één van onze activiteiten. U bereikt ons via telefoonnummer 088 367 7000 (lokaal tarief).

SamenUit!

Kleinschalige uitstapjes voor ouderen met een aangepaste bus, mensen bij elkaar brengen en samen leuke dingen doen!

Als lid van De Ledenservice kunt u gebruik maken van de kleinschalige uitstapjes binnen en buiten de regio. We verzorgen deze uitstapjes voor ouderen en houden rekening met de wensen en uitdagingen van de deelnemers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de eigen rolstoelbus. De uitstapjes worden begeleid door enthousiaste ervaren vrijwilligers, waardoor we de prijs relatief laag houden

Klik hier voor het actuele reisaanbod
 

Wilt u dit aanbod thuis ontvangen? Mail uw verzoek naar: samenuit@carintreggeland.nl 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000