In ontwikkeling

"Technische hulpmiddelen ondersteunen mij zo lang als mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.  En ondersteunen mij zelfstandig te blijven functioneren."

We zoeken naar mogelijkheden en vernieuwingen in de zorg. Om cliënten maar ook medewerkers te ondersteunen. Met mogelijkheden waarmee cliënten hun zelfstandigheid behouden. En waarmee medewerkers zich meer op hun zorgtaken kunnen richten. Thuis en in het verpleeghuis.

Innovatie

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen? Of bent u geinteresseerd hoe technologie kan bijdragen aan uw kwaliteit van leven? Wij binnen Carintreggeland wel. Technologie wordt steeds belangrijker. Binnen Carintreggeland zijn we continu bezig met het onderzoeken van nieuwe producten en diensten waarmee we een bijdrage kunnen leveren aan een waardevol leven. Aan de hand van testen kijken we of iets passend is bij de cliënt. Een voorbeeld waar we nu naar kijken, is:

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000