Eten en drinken

Houdt u ervan om erop uit te gaan en even ergens anders koffie te drinken of een hapje te eten? Of wilt u thuis genieten van een heerlijke maaltijd? Wij maken het u gemakkelijk!

Thuis eten

Lekker en gezond eten en geen  boodschappen hoeven doen. Bent u (tijdelijk) niet in staat om erop uit te gaan of om zelf te koken. Of blijft u liever thuis en geniet u daar uw maaltijd. Het is echt makkelijk als het avondeten thuis wordt bezorgd. Wij ondersteunen u graag met onze maaltijdservice! De maaltijdservice bezorgt u een maaltijd thuis. U hoeft het alleen nog maar even op te warmen. Zo eet u toch altijd gevarieerd en gezond. U kunt kiezen uit onderstaande leveranciers.

Koelvries maaltijden van Apetito 
Kennismakingspakket bestaande uit 5 maaltijden en een gratis dessertpakket voor slechts &euro19,95. Besluit u maaltijden af te nemen dan ontvangt u 10% korting per maaltijd.

 

Koelverse gerechten van Food Connect persoonlijk bij u thuis bezorgd
Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. De koks van Food Connect kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Een beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.Stel nu een proefpakket samen en probeer 3 koelverse gerechten voor €15,- of 5 voor €20,-. Als lid van De Ledenservice van Carintreggeland betaalt u geen bezorgkosten à €2,45. Bestel nu en ontvang een gratis puzzelboek bij uw bestelling!

Bestel een proefpakket via www.carintreggeland.uwmaaltijd.nl of bel 0888 – 101010

 

 

 

Uit eten

Houdt u ervan om erop uit te gaan en even ergens anders koffie te drinken of te genieten van een speciale high thea? Voordelig naar de dierentuin of een theater bezoeken. Het kan allemaal! Op vertoon van uw ledenpas kunt u bij verschillende mooie locaties gebruik maken van voordelige arangementen. 

Klik dan hier voor het actuele aanbod van De Ledenservice.

Gezamenlijk eten

In onze ontmoetingscentra kunt u terecht om gezamenlijk te eten. Soms wordt er geluncht, soms eten we warm. Dat scheelt per locatie. Daarnaast kunt u deelnemen aan één van de activiteiten. Wij zorgen, onder deskundige begeleiding, voor gezelligheid, een goede sfeer en onderlinge contacten en activiteiten. Rust en beweging wisselen we met elkaar af. We eten gezamenlijk, soms wordt er geluncht, soms eten we warm. Dit verschilt per locatie.

Wilt u meer informatie? Klik hier of bel ons.  

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000