Eten en drinken

Houdt u ervan om erop uit te gaan en even ergens anders koffie te drinken of een hapje te eten? Of wilt u thuis genieten van een heerlijke maaltijd? Wij maken het u gemakkelijk!

Thuis eten

Lekker en gezond eten en geen  boodschappen hoeven doen. Bent u (tijdelijk) niet in staat om erop uit te gaan of om zelf te koken. Of blijft u liever thuis en geniet u daar uw maaltijd. Het is echt makkelijk als het avondeten thuis wordt bezorgd. Wij ondersteunen u graag  met onze maaltijdservice!  De maaltijdservice bezorgt u een maaltijd thuis. U hoeft het alleen nog maar even op te warmen.  Zo eet u toch altijd gevarieerd en gezond

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Uit eten

Houdt u ervan om erop uit te gaan en even ergens anders koffie te drinken of een hapje te eten? Wij hebben voor u een aantal mooie locaties uitgezocht, waar u kunt genieten van voordelige arangementen. 

Bent u lid van De Ledenservice, klik dan hier voor het actuele aanbod.

Gezamenlijk eten

In onze ontmoetingscentra kunt u terecht om gezamenlijk te eten. Soms wordt er geluncht, soms eten we warm. Dat scheelt per locatie. Daarnaast kunt u deelnemen aan één van de activiteiten. Wij zorgen, onder deskundige begeleiding, voor gezelligheid, een goede sfeer en onderlinge contacten en activiteiten. Rust en beweging wisselen we met elkaar af. We eten gezamenlijk, soms wordt er geluncht, soms eten we warm. Dit verschilt per locatie.

Wilt u meer informatie? Klik hier of bel ons.  

volgens de heer Brunings, vrijwilliger:

Als vrijwilliger wil ik helemaal niet meer weg bij Carintreggeland, ze zijn als een familie voor mij geworden.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000