Beeldzorg/beelbellen

"Technische hulpmiddelen ondersteunen mij zo lang als mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.  En ondersteunen mij zelfstandig te blijven functioneren."

Binnen Carintreggeland maken wij op dit moment gebruik van meerdere mogelijkheden voor beeldzorg en beeldbellen.

Beeldbellen
Voor beeldbellen met uw naaste in een Carintreggeland huis stimuleren wij het gebruik van Microsoft Teams. Microsoft Teams wordt ook gebruikt om contact te houden met bezoekers van de dagopvang en voor beeldbellen met collega’s (binnen en buiten onze organisatie). Onze zorgcollega’s informeren u graag over de mogelijkheden.

Beeldzorg
Bij beeldzorg wordt een beeldverbinding gebruikt om zorgmomenten te vervangen. Tijdens zo’n gesprek wordt zorginformatie uitgewisseld. Dit is informatie die volgens de huidige wet- en regelgeving extra moet worden beschermd. Wij maken daarom gebruik van een systeem dat voldoet aan deze eisen: Mobiléa Beeldzorg 2.0. Mobiléa is eenvoudig in gebruik en wordt op dit moment ingezet door:

  • De wijkverpleging
  • De thuisbegeleiding. In dit filmpje leert u hier meer over
  • Behandelaren in de eerste lijn

Ook hier informeren onze zorgcollega’s u graag over de mogelijkheden.

Vragen?
Ontvangt u of uw naaste zorg van Carintreggeland en heeft u vragen over het gebruik van Mobiléa of Microsoft Teams? Onze cliëntenhelpdesk staat tijdens kantooruren voor u klaar op 088 367 9700.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000