Aan huis diensten

Bijna alles bij u aan huis. Dat is makkelijk.
Bel De Ledenservice op 074-3677177 en wij regelen het voor u!

Misschien komt u wat moeilijker het huis uit. Of u vindt het gewoon prettiger. Om het u makkelijker te maken hebben we een groot aantal diensten voor u geselecteerd die bij u thuis komen. U kunt thuis, op het moment dat het u uitkomt, in alle rust bekijken en aanvragen.

Maak bijvoorbeeld gebruik van een kapper of pedicure aan huis. Comfortabeler en makkelijker kan niet.

Audiciën

Twijfelt u weleens over uw gehoor? Alleen al in Nederland zijn zo’n 1,5 miljoen mensen slechthorend. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen ermee te maken. U bent dus echt de enige niet, al voelt het soms wel zo.

Ledenvoordeel: Gratis hoortest, advies en controle van uw hoortoestel bij u thuis. 10% korting op de aanschaf van batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers.

Computerhulp

De Computerman Twente, onze voordeelpartner op het gebied van professionele computerhulp.

In verband met het coronavirus biedt De Computerman Twente voorlopig geen hulp aan huis. Wel is het mogelijk uw apparatuur langs te brengen en weer op te halen. Of maak gebruik van breng - en haalservice, tegen de standaard voorrijkosten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

computermantwente.nl

Ledenvoordeel: In de maand april 15% korting op de computerservice (met een max. korting van €50.-)

 

Fietsenmaker

“Mijn fiets was na een halve dag weer gerepareerd. Gewoon bij mij thuis!”

Iedere fiets heeft onderhoud nodig en zo af en toe moet er wat worden gerepareerd. De fiets wegbrengen is lastig want hoe kom je weer thuis? Maak gebruik van de fietsenmaker die bij u aan huis komt voor onderhoud en reparatie aan uw fiets.
Ledenvoordeel: 10% korting op de materiaalkosten. Geen voorrijkosten.

Kapper

“Mijn hele gezin wordt thuis geknipt. Wel zo fijn. Nu hoef ik niet met de kinderen naar de kapper toe. Dat geeft me veel rust.”

Als je haar maar goed zit. Zo is dat. En wat is dan makkelijker dan thuis te worden geknipt? Niks geen gedoe naar de kapper, maar gewoon thuis. Voor het hele gezin, desnoods iedereen achter elkaar geknipt. Loopt iedereen er weer mooi bij.
Tarieven : Knippen €18.-, Föhnen €15.-, Wassen & watergolven €20.-, Kleuren v.a. €55.-

Kledingherstel

Kleding herstellen: weggooien is zonde 

“De zoom hing uit mijn favoriete jurk. Gelukkig kon dat gemaakt worden.”

Een naadje los, een knoop eraf, een rits stuk. Of uw mooie kleding past niet meer. Weggooien is zonde. Uw favoriete kleding is weer prima in orde en u ziet er weer netjes uit.

Quincy Naaistudio (Hengelo e.o.)
Ledenvoordeel: 10% korting op het totaalbedrag

Huis van Lydia Naaiatelier (Almelo e.o.)
Ledenvoordeel: 10% korting op een kleur- en/of stijladvies. 10% korting op het totaalbedrag vanaf €10,-.

Klussendienst

“Klusjes in huis blijven nu niet meer liggen. Ik bel gewoon de Klussendienst.” 

Een andere lamp, een schilderijtje, een piepende la of een nieuw apparaat aansluiten. Een raam sluit niet meer, een voordeur klemt. Een versleten scharnier. Hang- en sluitwerk dat niet goed meer werkt.
Klusjes en karweitjes waar u maar niet aan toe komt of niet weet hoe het moet.

Gelukkig is daar de Klussendienst van De Ledenservice. Handige handen die korte metten maken met alles wat maar aan klusjes blijft liggen. Ledenvoordeel: €10.- korting op het tarief van €50.-. Minimale afname 1 uur. Geen voorrijkosten.

Maaltijden

“Lekker en gezond eten en geen  boodschappen hoeven doen. Het is echt makkelijk als je avondeten thuis wordt bezorgd.”

Boodschappen doen is soms lastig. De maaltijdservice bezorgt uw maaltijd thuis. U hoeft het alleen nog maar even op te warmen. Zo eet u toch altijd gevarieerd en gezond.

Gratis proefpakket met maaltijden, zonder verplichtingen bij u thuisbezorgd. Besluit u om maaltijden af te nemen dan ontvangt u 10% korting per maaltijd.

Opticien

Zelfs een nieuwe bril uitzoeken kan bij u thuis.

"Ik wist niet dat het kon, thuis een oogmeting en een bril uitzoeken. Maar het is ideaal!"

Heerlijk comfortabel in uw eigen huis een nieuwe bril uitzoeken. Zelfs een professionele oogmeting kan bij u thuis met de opticien. Geen gedoe met de stad in gaan, parkeerproblemen en u afvragen hoe u bij de opticien moet komen. Ledenvoordeel: Gratis oogmeting en 10% op de aanschaf van een bril.

Pedicure

Voetverzorging: Vergeet uw voeten niet 

"Ik had altijd zo’n last van m’n voeten. Nu de pedicure regelmatig langs komt heb ik veel minder problemen."

Ze zitten wat verder weg, dus u vergeet ze zomaar: uw voeten. Maar verzorging is belangrijk. Dat voorkomt pijnlijke voeten en moeilijk lopen. Met verzorgde voeten staat u immers steviger en maakt u minder kans te vallen.

Daarom regelt De Ledenservice een pedicure aangesloten bij ProVoet voor u. We hebben voor u een speciale tarieven afgesproken: €27.- incl. reiskosten voor een standaardbehandeling aan huis. €25.- in een salon, €28.50 medische pedicure voor een behandeling thuis.

In sommige gevallen wordt pedicurezorg vergoed door de zorgverzekeraar (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure).

Schilder

"Een likje verf en mijn huis ziet er weer een stuk frisser uit."

Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook behoud en onderhoud. Een ander kleurtje geeft een heel andere sfeer. Goed schilderwerk vereist handigheid en vakkennis. Er is een vakman voor nodig. Daarom zorgt De Ledenservice voor een vakschilder. Ledenvoordeel: 20% korting op de factuur.

Strijkservice

“Strijken is nooit mijn hobby geweest. Dus nu laat ik het over aan de strijkservice.”

Er zijn mensen die het heerlijk vinden maar het merendeel wordt er niet vrolijk van: strijken. Voor die mensen en voor iedereen die zelf niet meer zo makkelijk strijkt is er de EHBS of wel de Eerste Hulp Bij Strijken.
Ledenvoordeel: 10% korting op de factuur of op een strijkabonnement.

Thuiswinkelen

Onder- en nachtmode comfortabel kiezen.

“Wat fijn dat ik thuis een nieuwe nachtjapon kan uitzoeken. Winkelen valt me steeds zwaarder.”

Misschien komt u minder makkelijk het huis uit of vindt u thuis ondergoed en nachtmode kopen gewoon prettiger. Geen probleem, U kunt aan huis kennis maken met de onderkleding en nachtmode van verschillende vooraanstaande merken. Heeft u een merk dat al jaren u voorkeur heeft dan regelen we dat ook. Ledenvoordeel: 10% korting op de factuur. Deze korting is ook geldig in de winkel in Ootmarsum.

Tuinman

Geniet van uw tuin

"Met de tuinman die het zware werk doet, is m’n tuin nog mooier."

Een tuin is genieten maar vergt ook het nodige onderhoud. Misschien lukt dat niet meer of heeft u gewoon geen groene vingers. Onze tuinman heeft de kennis, de gereedschappen en de kracht om uw tuin tip-top in orde te krijgen. Ook voor het inrichten van een dakterras of balkon kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Ledenvoordeel: €9,50 korting op het uurtarief van €45,50

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000