Aan huis diensten

Bijna alles bij u aan huis. Dat is makkelijk!

Misschien komt u wat moeilijker het huis uit. Of u vindt het gewoon prettiger. Om het u makkelijker te maken hebben we een groot aantal diensten voor u geselecteerd die bij u thuis komen. U kunt thuis, op het moment dat het u uitkomt, in alle rust kijken, kiezen en kopen.

Maak bijvoorbeeld gebruik van een kapper of pedicure aan huis. Comfortabeler en makkelijker kan niet.

Audiciën

Twijfelt u weleens over uw gehoor? Alleen al in Nederland zijn zo’n 1,5 miljoen mensen slechthorend. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen ermee te maken. U bent dus echt de enige niet, al voelt het soms wel zo. Als lid van De Ledenservice ontvangt u een gratis hoortest, advies en controle van uw hoortoestel bij u thuis.

Computerhulp

Wilt u leren omgaan met uw computer, laptop of tablet dan kan dit met een 1-op-1 cursus. Maar ook voor onderhoud van uw computer of laptop kunt u gebruik maken van onze computerservice.
Persoonlijke, betaalbare computerhulp bij u thuis. Geen gesleep met dure apparaten maar veilig en vertrouwd op uw eigen adres op het moment wanneer het u uitkomt.

Fietsenmaker

“Mijn fiets was na een halve dag weer gerepareerd. Gewoon bij mij thuis!”

Iedere fiets heeft onderhoud nodig en zo af en toe moet er wat worden gerepareerd. De fiets wegbrengen is lastig want hoe kom je weer thuis? Maak gebruik van de fietsenmaker die bij u aan huis komt voor onderhoud en reparatie aan uw fiets.

Kapper

“Mijn hele gezin wordt thuis geknipt. Wel zo fijn. Nu hoef ik niet met de kinderen naar de kapper toe. Dat geeft me veel rust.”

Als je haar maar goed zit. Zo is dat. En wat is dan makkelijker dan thuis te worden geknipt? Niks geen gedoe naar de kapper, maar gewoon thuis. Voor het hele gezin, desnoods iedereen achter elkaar geknipt. Loopt iedereen er weer mooi bij.

Kledingherstel

Kleding herstellen: weggooien is zonde 

“De zoom hing uit mijn favoriete jurk. Gelukkig kon dat gemaakt worden.”

Een naadje los, een knoop eraf, een rits stuk. Of uw mooie kleding past niet meer. Weggooien is zonde. Uw favoriete kleding is weer prima in orde en u ziet er weer netjes uit.

Maak gebruik van ons aanbod.

Klussendienst

“Klusjes in huis blijven nu niet meer liggen. Ik bel gewoon de Klussendienst.” 

Een andere lamp, een schilderijtje, een piepende la of een nieuw apparaat aansluiten. Een raam sluit niet meer, een voordeur klemt. Een versleten scharnier. Hang- en sluitwerk dat niet goed meer werkt.
Klusjes en karweitjes waar u maar niet aan toe komt of niet weet hoe het moet.

Gelukkig is daar de Klussendienst van De Ledenservice. Handige handen die korte metten maken met alles wat maar aan klusjes blijft liggen.

Maaltijden

“Lekker en gezond eten en geen  boodschappen hoeven doen. Het is echt makkelijk als je avondeten thuis wordt bezorgd.”

Boodschappen doen is soms lastig. De maaltijdservice bezorgt uw maaltijd thuis. U hoeft het alleen nog maar even op te warmen. Zo eet u toch altijd gevarieerd en gezond.

Neemt u maaltijden af dan kunt u ook gebruik maken van boodschappenservice.

Opticien

Zelfs een nieuwe bril uitzoeken kan bij u thuis.

"Ik wist niet dat het kon, thuis een oogmeting en een bril uitzoeken. Maar het is ideaal!"

Heerlijk comfortabel in uw eigen huis een nieuwe bril uitzoeken. Zelfs een professionele oogmeting kan bij u thuis met de opticien. Geen gedoe met de stad in gaan, parkeerproblemen en u afvragen hoe u bij de opticien moet komen.

Pedicure

Voetverzorging: Vergeet uw voeten niet 

"Ik had altijd zo’n last van m’n voeten. Nu de pedicure regelmatig langs komt heb ik veel minder problemen."

Ze zitten wat verder weg, dus u vergeet ze zomaar: uw voeten. Maar verzorging is belangrijk. Dat voorkomt pijnlijke voeten en moeilijk lopen. Met verzorgde voeten staat u immers steviger en maakt u minder kans te vallen.

Daarom regelt De Ledenservice een pedicure aangesloten bij ProVoet voor u. We hebben voor u een speciaal tarief afgesproken en in sommige gevallen wordt pedicurezorg vergoed door de zorgverzekeraar (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure).

Schilder

"Een likje verf en mijn huis ziet er weer een stuk frisser uit."

Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook behoud en onderhoud. Een ander kleurtje geeft een heel andere sfeer. Goed schilderwerk vereist handigheid en vakkennis. Er is een vakman voor nodig. Daarom zorgt De Ledenservice voor een vakschilder.

Strijkservice

“Strijken is nooit mijn hobby geweest. Dus nu laat ik het over aan de strijkservice.”

Er zijn mensen die het heerlijk vinden maar het merendeel wordt er niet vrolijk van: strijken. Voor die mensen en voor iedereen die zelf niet meer zo makkelijk strijkt is er de EHBS of wel de Eerste Hulp Bij Strijken.
Zet de wasmanden maar klaar en bel met De Ledenservice.

Thuiswinkelen

Onder- en nachtmode comfortabel kiezen.

“Wat fijn dat ik thuis een nieuwe nachtjapon kan uitzoeken. Winkelen valt me steeds zwaarder.”

Misschien komt u minder makkelijk het huis uit of vindt u thuis ondergoed en nachtmode kopen gewoon prettiger. Geen probleem, U kunt aan huis kennis maken met de onderkleding en nachtmode van verschillende vooraanstaande merken. Heeft u een merk dat al jaren u voorkeur heeft dan regelen we dat ook.

Tuinman

Geniet van uw tuin

"Met de tuinman die het zware werk doet, is m’n tuin nog mooier."

Een tuin is genieten maar vergt ook het nodige onderhoud. Misschien lukt dat niet meer of heeft u gewoon geen groene vingers. Onze tuinman heeft de kennis, de gereedschappen en de kracht om uw tuin tip-top in orde te krijgen. Keurig bijgewerkt en onderhouden of groots aangepakt en verbouwd. De tuinman doet het. Voor u blijft het genieten van uw tuin. Daar gaat het om. 

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000