Thuis naar de kapper of winkelen. Dat is makkelijk!

Misschien komt u wat moeilijker het huis uit. Of u vindt het gewoon prettiger. Om het u makkelijker te maken hebben we een groot aantal leveranciers voor u geselecteerd die bij u thuis komen. U kunt thuis, op het moment dat het u uitkomt in alle rust en kijken, kiezen en kopen, of gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een kapper of pedicure. Comfortabeler en makkelijker kan niet.

Bodygoed: thuis passen en kiezen is wel zo fijn

“Wat fijn dat ik thuis een nieuwe nachtjapon kan uitzoeken. Winkelen valt me steeds zwaarder.”

Misschien komt u minder makkelijk het huis uit of vindt u thuis ondergoed en nachtmode kopen gewoon prettiger. Geen probleem, Bodygoed komt bij u thuis. Miranda Fox van Bodygoed laat u kennis maken met de onderkleding en nachtmode van verschillende vooraanstaande merken. Heeft u een merk dat al jaren u voorkeur heeft dan regelen we dat ook.

Naast het thuisgemak en de ruime keuze krijgt u als lid van De Ledenservice ook nog eens 10% korting.   
 

Ding Dong: Eet smakelijk!

“Lekker en gezond eten en geen  boodschappen hoeven doen. Het is echt makkelijk als je avondeten thuis wordt bezorgd.”

Boodschappen doen is soms lastig. De maaltijdservice Ding Dong bezorgd u maaltijd thuis. U hoeft het alleen nog maar even op te warmen.  Zo eet u toch altijd gevarieerd en gezond.

Onze speciale tarieven wanneer u lid bent
Soep € 1,10 (0,05 korting), 
Hoofdgerecht€  6,30, (korting van € 0,55)
Bijgerecht € 0,40  
Nagerecht € 0,60

Ontvang korting op maaltijden.  

 

Er altijd netjes bijlopen: de strijkservice

“Strijken is nooit mijn hobby geweest. Dus nu laat ik het over aan de strijkservice.”

Er zijn mensen die het heerlijk vinden maar het merendeel wordt er niet vrolijk van: strijken. Voor die mensen en voor iedereen die zelf niet meer zo makkelijk strijkt is er de EHBS of wel de Eerste Hulp Bij Strijken.

Zet de wasmanden maar klaar en bel met De Ledenservice. 10% korting op de factuur of op het abonnement.  

www.ehbstrijken.nl

 

Möller: de fietsenmaker die gewoon bij u thuis komt

“Mijn fiets was na een halve dag weer gerepareerd. Gewoon bij mij thuis!”

Iedere fiets heeft onderhoud nodig en zo af en toe moet er wat worden gerepareerd. De fiets wegbrengen is lastig want hoe kom je weer thuis? Daarom is er Fietscity Möller. Die komt gewoon bij u langs voor onderhoud en reparatie aan uw fiets.

Als lid van De Ledenservice betaalt u geen voorrijkosten
en krijgt u ook nog eens 10% korting.   

 

Naar de kapper. Maar dan bij u thuis

“Mijn hele gezin wordt thuis geknipt. Wel zo fijn. Nu hoef ik niet met de kinderen naar de kapper toe. Dat geeft me veel rust.”

Als je haar maar goed zit. Zo is dat. En wat is dan makkelijker dan thuis te worden geknipt? Niks geen gedoe naar de kapper, maar gewoon thuis. Voor het hele gezin, desnoods iedereen achter elkaar geknipt. Loopt iedereen er weer mooi bij.

Onze tarieven wanneer u lid bent
knippen € 17,00, 
föhnen € 15,00, 
wassen en watergolven € 20,00, 
kleuren € 23,00, 
permanenten vanaf € 55,00

Profiteer van deze korting en haal een prima kapper in huis.   

 

Kleding herstellen: weggooien is zonde 

“De zoom hing uit mijn favoriete jurk. Gelukkig kon dat gemaakt worden.”

Een naadje los, een knoop eraf, een rits stuk. Of uw mooie kleding past niet meer. Weggooien is zonde. Uw favoriete kleding is weer prima in orde en u ziet er weer netjes uit. 

Een goede naaldstudio vindt u via de Ledenservice. Ledenpas bij de hand want u krijgt als lid 10% korting.   

 

Kom maar op met die klussen in huis

“Klusjes in huis blijven nu niet meer liggen. Ik bel gewoon de Klussendienst.” 

Een andere lamp, een schilderijtje, een piepende la of een nieuw apparaat aansluiten. Klusjes en karweitjes waar u maar niet aan toe komt of niet weet hoe het moet. 

Gelukkig is daar de Klussendienst van De Ledenservice. Handige handen die korte metten maken met alles wat maar aan klusjes blijft liggen.

Als lid betaalt u slechts € 36,- per uur en geen voorrijkosten Minimale afname van één uur.   

 

Hang- en sluitwerk werkt niet meer

"Die klemmende deur was zo opgelost. En gelijk een nieuw slot in de achterdeur. Ik wist niet dat dit zo snel geregeld kon worden."

Vaak een ondergeschoven kindje maar o zo vervelend. Een raam sluit niet meer, een voordeur klemt. Een versleten scharnier. Hang- en sluitwerk dat niet goed meer werkt. 

Noaberbouw is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van al het hang- en sluitwerk. Zijn ze aan de slag, dan kijken ze gelijk of alles nog goed en veilig is. Noaberbouw doet een gratis preventiecheck. Voor woningaanpassingen rekenen zij € 39,33 per uur.

Profiteer van dit voordeel.  

 

Voetverzorging: Vergeet uw voeten niet 

"Ik had altijd zo’n last van m’n voeten. Nu de pedicure regelmatig langs komt heb ik veel minder problemen."

Ze zitten wat verder weg, dus u vergeet ze zomaar: uw voeten. Maar verzorging is belangrijk. Dat voorkomt pijnlijke voeten en moeilijk lopen. Met verzorgde voeten staat u immers steviger en maakt u minder kans te vallen.

Daarom regelt De Ledenservice een pedicure aangesloten bij ProVoet voor u. We hebben voor u een speciaal tarief afgesproken en in sommige gevallen wordt pedicurezorg vergoed door de zorgverzekeraar (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure).

€ 27,- incl reiskosten voor behandeling aan huis
€ 25,- voor behandeling in de salon
€ 28,50 medische pedicurebehandeling

Profiteer van dit voordeel.   

 

Schilderen. Het is een vak

"Een likje verf en mijn huis ziet er weer een stuk frisser uit."

Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook behoud en onderhoud. Een ander kleurtje geeft een heel andere sfeer. Goed schilderwerk vereist handigheid en vakkennis. Er is een vakman voor nodig. Daarom heeft De Ledenservice voor een vakschilder gezorgd.

Als lid van De Ledenservice krijgt u maar liefst 20% korting op het werk. Minimale afname van 1 uur.   


Geniet van uw tuin

"Met de tuinman die het zware werk doet, is m’n tuin nog mooier."

Een tuin is genieten maar vergt ook het nodige onderhoud. Misschien lukt dat niet meer of heeft u gewoon geen groene vingers. Onze tuinman heeft de kennis, de gereedschappen en de kracht om uw tuin tip-top in orde te krijgen. Keurig bijgewerkt en onderhouden of groots aangepakt en verbouwd. De tuinman doet het. Voor u blijft het genieten van uw tuin. Daar gaat het om. 

De tuinman van De Ledenservice geeft u € 6,30 korting op het uurtarief. U betaalt € 35,70 ipv 42,00 incl btw. Uiteraard bespreekt de tuinman altijd eerst met u wat uw wensen zijn en wat het totaal gaat kosten.   

 

Zelfs een nieuwe bril uitzoeken kan bij u thuis

"Ik wist niet dat het kon, thuis een oogmeting en een bril uitzoeken. Maar het is ideaal!"

Heerlijk comfortabel in uw eigen huis een nieuwe bril uitzoeken. Zelfs een professionele oogmeting kan bij u thuis met de Twentse Mobiele Opticien. Geen gedoe met de stad in gaan, parkeerproblemen en u afvragen hoe u bij de opticien moet komen.

Alles is geregeld en de Twentse Mobiele Opticien geeft u als lid van De Ledenservice ook nog eens 10% korting op een montuur en een gratis oogmeting. Word lid  

 

Verstaat u mij?

Twijfelt u weleens over uw gehoor? Alleen al in Nederland zijn zo’n 1,5 miljoen mensen slechthorend. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen ermee te maken. U bent dus echt de enige niet, al voelt het soms wel zo. Bij Beter horen kunt u vrijblijvend een afspraak maken en ze komen ook bij u thuis.
Gratis hoortest, advies en controle van uw hoortoestel bij u thuis. 10% korting op de aanschaf van batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers.

Word lid

 

Computerproblemen de deur uit!

Wilt u leren omgaan met uw computer, laptop of tablet dan kan dit met een 1-op-1 cursus. Maar ook voor onderhoud van uw computer of laptop kunt u gebruik maken van onze computerservice.
De Computerman Twente komt gewoon bij u thuis. Geen gesleep met dure apparaten maar veilig en vertrouwd op uw eigen adres op het moment wanneer het u uitkomt.

Speciaal voor Leden van Carintreggeland heeft De Computerman Twente een dienstenpakket samengesteld met een gereduceerd tarief.

Meer weten?
https://www.computermantwente.nl/carintreggeland/

 

volgens mevrouw Backx, bewoner:

Ik zie zelf wel in dat ik het zelf moet doen, en dan houd ik toch nog plezier in m’n leven, ook al ben ik in de 90.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000