Aan huis diensten

Bijna alles bij u aan huis. Dat is makkelijk.
Bel De Ledenservice op 074-3677177 en wij regelen het voor u!

Misschien komt u wat moeilijker het huis uit. Of u vindt het gewoon prettiger. Om het u makkelijker te maken hebben we een groot aantal diensten voor u geselecteerd die bij u thuis komen. U kunt thuis, op het moment dat het u uitkomt, in alle rust bekijken en aanvragen.

Maak bijvoorbeeld gebruik van een kapper of pedicure aan huis. Comfortabeler en makkelijker kan niet.

Audiciën

Twijfelt u weleens over uw gehoor? Alleen al in Nederland zijn zo’n 1,5 miljoen mensen slechthorend. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen ermee te maken. U bent dus echt de enige niet, al voelt het soms wel zo.

Ledenvoordeel: Gratis hoortest, advies en controle van uw hoortoestel bij u thuis. 10% korting op de aanschaf van batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Bodygoed

Onder- en nachtmode comfortabel kiezen.

“Wat fijn dat ik thuis een nieuwe nachtjapon kan uitzoeken. Winkelen valt me steeds zwaarder.”

Misschien komt u minder makkelijk het huis uit of vindt u thuis ondergoed en nachtmode kopen gewoon prettiger. Geen probleem, U kunt aan huis kennis maken met de onderkleding en nachtmode van verschillende vooraanstaande merken. Heeft u een merk dat al jaren u voorkeur heeft dan regelen we dat ook. Ledenvoordeel: 10% korting op de factuur. Deze korting is ook geldig in de winkel in Ootmarsum.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Computerhulp

De Computerman Twente, onze voordeelpartner op het gebied van professionele computerhulp.

Ledenvoordeel 10% korting op Service. Ophalen en brengen van apparatuur ook mogelijk! 

Twente virus vrij
Ledenvoordeel Eerste maand gratis op het pakket Veilig of het pakket Veilig + Hulp op afstand. Kijk voor meer informatie: computermantwente/beheer

 

Fietsenmaker

“Mijn fiets was na een halve dag weer gerepareerd. Gewoon bij mij thuis!”

Iedere fiets heeft onderhoud nodig en zo af en toe moet er wat worden gerepareerd. De fiets wegbrengen is lastig want hoe kom je weer thuis? Maak gebruik van de fietsenmaker die bij u aan huis komt voor onderhoud en reparatie aan uw fiets.
Ledenvoordeel: 10% korting op de materiaalkosten. Geen voorrijkosten.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Kapper

“Mijn hele gezin wordt thuis geknipt. Wel zo fijn. Nu hoef ik niet met de kinderen naar de kapper toe. Dat geeft me veel rust.”

Als je haar maar goed zit. Zo is dat. En wat is dan makkelijker dan thuis te worden geknipt? Niks geen gedoe naar de kapper, maar gewoon thuis. Voor het hele gezin, desnoods iedereen achter elkaar geknipt. Loopt iedereen er weer mooi bij.
Tarieven : Knippen €19.-, Föhnen €15.-, Wassen & watergolven €20.-, Kleuren v.a. €28.- en permanenten vanaf €60.-

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Kledingherstel

Quincy Naaistudio (Hengelo e.o.)
Kleding wordt passend gemaakt naar de vorm en verhouding van uw lichaam en wensen. Ledenvoordeel 10% korting op het totaalbedrag. Voor meer  informatie en gewijzigde openingstijden kijk dan op www.quincy-naaistudio.nl/carintreggeland of via 074 8529 200

Huis van Lydia Naaiatelier (Almelo e.o)
Ledenvoordeel 10% korting op een kleur- en/of stijladvies. 10% korting op het totaalbedrag vanaf €10,-.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

 

Klussendienst

“Klusjes in huis blijven nu niet meer liggen. Ik bel gewoon de Klussendienst.” 

Een andere lamp, een schilderijtje, een piepende la of een nieuw apparaat aansluiten. Een raam sluit niet meer, een voordeur klemt. Een versleten scharnier. Hang- en sluitwerk dat niet goed meer werkt.
Klusjes en karweitjes waar u maar niet aan toe komt of niet weet hoe het moet.

Gelukkig is daar de Klussendienst van De Ledenservice. Handige handen die korte metten maken met alles wat maar aan klusjes blijft liggen. Ledenvoordeel: €10.- korting op het tarief van €50.-. Minimale afname 1 uur. Geen voorrijkosten.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Maaltijden

Lekker en gezond eten en geen  boodschappen hoeven doen. Bent u (tijdelijk) niet in staat om erop uit te gaan of om zelf te koken. Of blijft u liever thuis en geniet u daar uw maaltijd. Het is echt makkelijk als het avondeten thuis wordt bezorgd. Wij ondersteunen u graag met onze maaltijdservice! De maaltijdservice bezorgt u een maaltijd thuis. U hoeft het alleen nog maar even op te warmen. Zo eet u toch altijd gevarieerd en gezond. U kunt kiezen uit onderstaande leveranciers.

apetito maaltijdservice
Liever de deur niet uit? Laat lekker vóór u koken! Met de maaltijden van apetito is het net of u thuis uit eten gaat. apetito bezorgt in heel Nederland heerlijke vriesverse maaltijden aan huis.

Onze maaltijden worden direct na het koken in zeer korte tijd ingevroren waardoor voedingsstoffen, smaak en geur optimaal behouden blijven.

U kunt op meerdere manieren bestellen uit een assortiment met ruim 130 maaltijden, voor iedere smaak wat wils. Een extra voordeel is de flexibiliteit die u heeft door de lange houdbaarheid, u eet wanneer u wilt! De maaltijden worden op een vaste dag en tijd bij u thuisbezorgd, zonder verplichtingen of abonnement.

Bestel 5 maaltijden voor slechts €19,95 en ontvang gratis een dessertassortiment t.w.v. €11,99. Geef daarvoor actiecode 109 0720 1242
door. Bestel makkelijk uw maaltijd via apetito.nl/Carintreggeland-Ledenservice

 

Koelverse gerechten van Food Connect persoonlijk bij u thuis bezorgd
Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. De koks van Food Connect kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Een beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Stel nu een proefpakket samen: kies drie gerechten voor €15,- of vijf gerechten voor €20,-. En ontvang een gratis puzzelboek bij de bestelling. U betaalt geen bezorgkosten. Bestel makkelijk uw maaltijd via carintreggeland.uwmaaltijd.nl

Opticien

Zelfs een nieuwe bril uitzoeken kan bij u thuis.

"Ik wist niet dat het kon, thuis een oogmeting en een bril uitzoeken. Maar het is ideaal!"

Heerlijk comfortabel in uw eigen huis een nieuwe bril uitzoeken. Zelfs een professionele oogmeting kan bij u thuis. De Mobiele Opticien komt bij u thuis. Geen gedoe met de stad in gaan, parkeerproblemen en u afvragen hoe u bij de opticien moet komen.

Ledenvoordeel: Gratis oogmeting en 10% op de aanschaf van een bril.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Pedicure

Voetverzorging: Vergeet uw voeten niet 

"Ik had altijd zo’n last van m’n voeten. Nu de pedicure regelmatig langs komt heb ik veel minder problemen."

Ze zitten wat verder weg, dus u vergeet ze zomaar: uw voeten. Maar verzorging is belangrijk. Dat voorkomt pijnlijke voeten en moeilijk lopen. Met verzorgde voeten staat u immers steviger en maakt u minder kans te vallen.

Daarom regelt De Ledenservice een pedicure aangesloten bij ProVoet voor u. We hebben voor u een speciale tarieven afgesproken: €29.- incl. reiskosten voor een standaardbehandeling aan huis. €27.- in een salon, €20.50 medische pedicure voor een behandeling thuis.

In sommige gevallen wordt pedicurezorg vergoed door de zorgverzekeraar (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure).

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Schilder

"Een likje verf en mijn huis ziet er weer een stuk frisser uit."

Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook behoud en onderhoud. Een ander kleurtje geeft een heel andere sfeer. Goed schilderwerk vereist handigheid en vakkennis. Er is een vakman voor nodig. Daarom zorgt De Ledenservice voor een vakschilder. Ledenvoordeel: 20% korting op de factuur.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Strijkservice

“Strijken is nooit mijn hobby geweest. Dus nu laat ik het over aan de strijkservice.”

Er zijn mensen die het heerlijk vinden maar het merendeel wordt er niet vrolijk van: strijken. Voor die mensen en voor iedereen die zelf niet meer zo makkelijk strijkt is er de EHBS of wel de Eerste Hulp Bij Strijken.
Ledenvoordeel: 10% korting op de factuur of op een strijkabonnement.

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Tuinman

Geniet van uw tuin

"Met de tuinman die het zware werk doet, is m’n tuin nog mooier."

Een tuin is genieten maar vergt ook het nodige onderhoud. Misschien lukt dat niet meer of heeft u gewoon geen groene vingers. Onze tuinman heeft de kennis, de gereedschappen en de kracht om uw tuin tip-top in orde te krijgen. Ook voor het inrichten van een dakterras of balkon kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Ledenvoordeel: Uurtarief €36.- (voor niet leden €45,50)

Neem contact op met De Ledenservice, om van dit aanbod gebruik te maken 074 367 7177.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000