Werken bij Carintreggeland

Heb je interesse om bij ons te komen werken, stagelopen of afstuderen? Je bent van harte welkom! Hieronder vind je meer informatie over wat we jou bieden, en over jouw toekomstige collega’s. 

Je kunt ons altijd benaderen voor een stage, afstudeerproject of bijbaan (werken naast je studie). Alle actuele vacatures vind je op Het echte werk bij Carintreggeland.

Ga naar Het echte werk

Tevreden cliënten, fijne collega’s en met plezier werken. Dat is waar het om draait bij Carintreggeland. Een organisatie waar je tot je recht komt en jezelf kunt ontwikkelen. Waar het werk nooit saai is. Waar je jezelf kunt inzetten voor anderen en kunt genieten van mooie mensen. Cliënten, die ongeacht hoe oud ze zijn altijd iets voor een ander kunnen betekenen. We willen dat ieder mens een waardevol leven kan leiden.

Anders denken, anders doen

Soepel op veranderingen inspelen. Dat doen we al jaren. Goede voorbeelden zijn:

 • De ontwikkeling van nieuwe woonconcepten
 • De centrale rol voor de wijkverpleegkundige
 • Werken vanuit het verhaal van onze cliënt
 • Onze samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers

Ook werken wij met kleine, zelforganiserende teams rondom de cliënt. Samen hebben we al een goede basis gelegd.

Carintreggelander

Onze medewerkers hebben oprechte interesse in mensen. Een Carintreggelander heeft passie voor de zorg, zichtbaar plezier in het vak, is creatief en past nieuwe oplossingen toe. Wat Carintreggelanders kenmerkt, is dat zij goed kunnen luisteren en doorvragen. Helpen cliënten om stappen te zetten, zodat zij hun doelen bereiken.

Carintreggelanders kunnen goed samenwerken en weten mensen met elkaar te verbinden. Denken vanuit mogelijkheden, die het leven van onze cliënten waardevol maken. Daarbij zetten zij technologie in waar het goed toepasbaar is. Zijn flexibel en staan open voor veranderingen.

Onze visie op leren en ontwikkelen

Veranderingen gaan snel. Overal, maar zeker in de zorg. Daarom is het belangrijk dat je blijft leren en ontwikkelen. Het diploma dat je hebt gehaald is de basis, tijdens je werk begint het echte leren en ontwikkelen. En dat kan op verschillende manieren en momenten. Dan wordt onze zorg steeds beter. Wij zorgen ervoor dat alle manieren van leren beschikbaar zijn. Als medewerker kies jij welke manier van leren het best bij je past. Jij hebt de regie en een actieve rol. Zoals het hoort. We nemen je graag mee in de wereld van leren en ontwikkelen. Zodat jij weet waarom dat zo belangrijk is.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn een dynamische en open organisatie met een prettig werkklimaat en goede arbeidsvoorwaarden. Onder meer doordat we:

 • een passende functie vinden, die aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkeling en kwaliteiten;
 • een goede werksfeer creëren, met openheid, aandacht en waardering voor elkaar;
 • de mogelijkheid bieden meer, minder of op andere tijden te werken;
 • ervoor zorgen dat het werk op een gezonde manier uitgevoerd kan worden;
 • ook vrijwilligers de nodige scholing bieden;
 • herintreders een ‘opfriscursus’ en eventueel aanvullende scholing geven;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden;
 • voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden bieden.

Binnen Carintreggeland werk je op basis van de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) of de CAO Welzijn. Beide bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we diverse personeelsregelingen, die het werken bij ons aangenaam maken. Flexibele werktijden zijn mogelijk en een fulltime dienstverband is bij ons 36 uur. We bieden je een eindejaarsuitkering als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket en we kennen een aantrekkelijke pensioenregeling, ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Verder kun je gebruik maken van een aantrekkelijke ziektekostenregeling.

Vragen

Bel de HRM-ondersteuning, telefoon 074 367 71 55. of mail hrm-ondersteuning@carintreggeland.nl 

Afstuderen

Carintreggeland is een innovatieve organisatie. Wij bieden mogelijkheden aan studenten die onderzoek willen doen. Om je aan te melden stuur je jouw ‘sollicitatiebrief’ en cv naar ons Leerhuis, via leerhuis@carintreggeland.nl. Vertel in je brief iets over jezelf en je opleiding, de richting waarin je wilt afstuderen of onderzoek wil doen en om welke periode het gaat. Eventueel kun je aangeven welke Carintreggeland-locatie of afdeling jouw voorkeur heeft. Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

Stage

Een stage is leuk en leerzaam. Je kunt alvast ruiken aan het echte werk. Wij hebben samenwerkingsafspraken met de meeste scholen in ons werkgebied. Wil je bij ons stagelopen, vraag dan eerst op je school hoe de toewijzing van stage met onze organisatie geregeld is.
Zijn er geen samenwerkingsafspraken, dan kun je je stageverzoek sturen naar ons Leerhuis via leerhuis@carintreggeland.nl. Vertel in je brief iets over jezelf en je opleiding/leerjaar en om welke periode het gaat. Eventueel kun je aangeven welke Carintreggeland-locatie of afdeling jouw voorkeur heeft. Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

We zijn een innovatieve organisatie die nieuwe technologie omarmt, maar toch mag je je ook gewoon nog per post aanmelden ☺:

Carintreggeland
Het Leerhuis
Postbus 506
7550 AM Hengelo

Carintreggeland is door SBB ( Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Tijdens je MBO praktijkopleiding leer je alles wat nodig is voor je toekomstige beroep en je wordt daarbij goed begeleid.

 

Bijbaan, werken naast je studie

Ben jij een ambitieuze student MBO verzorgende IG of verpleegkundige of HBO-V student? Meld je dan aan voor een parttimebaan binnen een van onze ervaren zorgteams. We bieden je:

 • Praktijkervaring naast je studie.
 • Een mooi salaris.
 • Kans op een vaste aanstelling direct na je afstuderen.

Lees meer of meld je aan via onze vacaturesite www.hetechtewerkbijcarintreggeland.nl

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000