Wij zijn er voor u

We zien en horen u. We luisteren. Ook wanneer het dagelijks leven moeilijker wordt, doen wij er alles aan om uw leven voor u waardevol te laten zijn. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. Op ieder moment in uw leven, dag en nacht. 

Dit is ons doel: een waardevol leven voor u. Iedere dag.

volgens Waardeer ons op Zorgkaart Nederland:

Waarderingen op Zorgkaart Nederland geven ons een indruk wat onze cliënten vinden van onze zorg. Dat vinden we belangrijk. Zo kunnen we immers onze zorg en ondersteuning steeds beter maken.

Al onze Carintreggeland Huizen en onze wijkverpleging per gemeente staan er op! Neem een kijkje op www.zorgkaartnederland.nl, zoek op Carintreggeland en laat uw waardering achter.

Waardeert u onze wijkverpleging? Wilt u er dan bij vermelden om welk team het gaat?

volgens Carintreggeland Café “Anders kijken naar zorg”:

Woensdag 14 en donderdag 15 september vond het Carintreggeland Café “Anders kijken naar zorg” plaats. Dit was de aftrap van de thema's waar we de komende jaren binnen Carintreggeland aan gaan werken. Tijdens deze dagen inspireerden medewerkers en extern betrokkenen elkaar hoe we cliënten kunnen ondersteunen zodat de regie nog nadrukkelijker bij hen ligt en hoe ze daarbij zo lang mogelijk onafhankelijk en zelfstandig kunnen leven. We spraken over hoe we dit doen door daarbij de nadruk te leggen op wat een cliënt nog wél zelf kan. Door een ander gesprek met cliënten te voeren waarbij we achterhalen wat iemand nu echt belangrijk vindt in zijn/haar leven. Wat de wensen en behoeften zijn. Hoe we ze daarbij kunnen ondersteunen. zodat het leven waardevol is en blijft. 

volgens Nieuw team ondersteunt bij dementie en zeer ernstig probleemgedrag:

De behandeling en begeleiding van mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag is complex en vraagt extra aandacht en expertise. Drie Twentse zorgorganisaties, Carintreggeland, Liberein en TriviumMeulenbeltZorg hebben daarom de handen ineengeslagen en gezamenlijk een regionaal consultatieteam opgezet. Dit consultatieteam met de naam ‘D-ZEP Alliantie Twente’, ondersteunt sinds deze maand zorgcollega’s van VVT-instellingen in de regio Twente, die in hun werk te maken hebben met mensen met dementie die zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) vertonen. Binnen het consultatieteam wordt kennis en expertise gebundeld met als belangrijkste resultaat handvatten bieden aan de zorgprofessionals en naasten, waardoor het welbevinden van cliënten wordt vergroot.

volgens Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden opent nieuwbouwlocatie Carintreggeland Huis Het Woolde in Hengelo:

Ook de loco-Commissaris van de Koning Eddy van Hijum en burgemeester Sander Schelberg van gemeente Hengelo waren hier bij aanwezig. Met de openingshandeling verbond Prinses Margriet oud en nieuw met elkaar. Dit deed ze door op twee knoppen te drukken, die door enerzijds de oudste bewoonster van Het Woolde en de jongste medewerkster van Het Woolde en anderzijds door een robot naar haar werden gebracht. De delegatie bezocht na de opening samen met bestuursvoorzitter van Carintreggeland Heidi de Bruijn en locatiemanager Barry Kwast de expositie ‘100 jaar ouderenzorg in Hengelo’.
Home | 100 jaar 't Woolde (carintreggeland.nl)