Zorg die u wenst en nodig heeft

Zo lang mogelijk thuis wonen en leven, op uw manier. Dat is wat u wilt. Dat is waar wij, samen met u, voor zorgen. Veilig, comfortabel en omringt met de zorg die u wenst én nodig heeft. Dat is Thuis & zorg.

Bekijk zorg en diensten

U heeft het voor het zeggen

U heeft het voor het zeggen

Ook wanneer ongemakken een grotere rol spelen, blijft u de spil. U heeft het voor het zeggen. Het is uw leven. Onze zorgprofessionals van de thuiszorg luisteren en onderzoeken wat er nodig is voor uw welzijn. We signaleren en reageren. We organiseren wat nodig is voor een waardevol leven voor en met u. We ondersteunen met wijkverpleging, dagbesteding of thuisbegeleiding.

Over mantelzorg en vrijwilligerswerk
U bent het liefst thuis. Daar zijn wij er voor u

U bent het liefst thuis. Daar zijn wij er voor u

We werken samen met iedereen die daaraan kan bijdragen, professionals en vrijwilligers en natuurlijk uw mantelzorgers. We gaan innovatieve technologie niet uit de weg, maar houden de menselijke maat. We sluiten aan bij wat u en uw omgeving zelf kan. We gaan tot het uiterste voor een waardevol leven. U bent het liefst thuis. Daar zijn wij er voor u.

Meer over onze kwaliteit

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000