Samen zorgen we voor een vitaal leven

Een vitaal en actief dagelijks leven vult iedereen anders in. De kern is altijd comfortabel, gezond en veilig leven en wonen. In een samenleving waarin iedereen telt en welzijn centraal staat. Een samenleving waarbij u betrokken bent. 

Bekijk zorg en diensten

 

Samen zorgen we voor een vitaal leven.

Samen zorgen we voor een vitaal leven.

Samen zorgen we voor een vitaal leven. U doet wat u kan. Wij ondersteunen waar nodig. We stimuleren gezondheid, plezier en geluk. Met u bouwen we aan een waardevol leven. Voor u. Betrokken bewoners in de wijk zorgen voor elkaar. Vaak met iets kleins. Omdat iets kleins een groot verschil kan maken. Mantelzorg en vrijwilligerswerk als logisch deel van ieder leven.

Over mantelzorg en vrijwilligerswerk
Leven op uw manier

Leven op uw manier

Wij delen onze kennis, ervaring en professionaliteit en nemen initiatieven zodat u comfortabel, gezond en veilig leeft en woont. In een betrokken samenleving, met aandacht en respect voor elkaar. Een thuis, buurt en wijk waarin u mag, wil én kan leven. Op uw manier.

Meer over Ontmoetingscentra

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000