Ieder mens is uniek en waardevol

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor wie u bent. Het is ons doel dat u zoveel mogelijk kunt leven zoals u gewend bent, en de dingen kunt doen die belangrijk voor u zijn. Dat bereiken we door goed te luisteren naar uw verhaal. Wat kunt u zelf? En waar maakt onze hulp het verschil? Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg.

Breed en vernieuwend aanbod

Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden om in te spelen op de behoeften van elke cliënt. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, dagvoorzieningen en tijdelijke opname, maar ook verpleeghuiszorg, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér.

Zorg staat nooit stil

Vernieuwing zit in ons DNA. Met duizenden professionals en vrijwilligers werken we elke dag aan steeds betere zorg. Innovatieve ontwikkelingen ontstaan vaak in eigen huis, tijdens gesprekken tussen collega’s en met cliënten. Maar ook door onze contacten met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. Daarnaast profiteren we van technologische ontwikkelingen, die u en ons verder brengen.

Iemand die om u geeft

Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren als u ergens mee zit en alles willen doen voor een glimlach.

We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. U ziet elke dag bekende gezichten. En u wordt gezien. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland.

Meer over Carintreggeland

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000