Mantelzorgers

“De samenwerking tussen de zorgmedewerkers en mijn zoon verloopt erg fijn. Het is zo altijd duidelijk wie wat doet.”

Wij werken graag samen met mantelzorgers

Goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en professionals, maar de regie blijft bij de cliënt. Vanuit deze visie verlenen onze medewerkers zorg. Een goede samenwerking met mantelzorgers vinden wij belangrijk. Samen bieden zij onze cliënten een waardevol leven. Samen sluiten we aan op de wensen en behoeften van de cliënt. Want als mantelzorger kent u onze cliënt immers het best.

We kijken samen naar hoe de cliënt dingen gewend was te doen en proberen zoveel mogelijk het leven te volgen zoals het was. We kijken wat de cliënt zelf nog kan, wat u als mantelzorger(s) hierin kunt betekenen en wat wij als professionele zorgverleners doen. Dit gesprek met elkaar vormt de rode draad in onze zorg. Want was u gewend om op woensdag met uw moeder naar de markt te gaan, dan kan dat ook nu nog en zette u altijd de krulspelden dan vinden wij dat fijn wanneer u dat ook nu blijft doen.
 

Ondersteuning nodig?

Wij zien dagelijks om ons heen dat het niet altijd makkelijk is om mantelzorger te zijn. Er wordt soms veel van u gevraagd. En u kunt pas goed voor iemand zorgen als u ook goed voor uzelf zorgt. Soms is die balans even zoek. Heeft u vragen als mantelzorger? Geef dit dan aan bij onze medewerkers. Zij gaan graag met u in gesprek hierover en kunnen u verder helpen. 

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000