Jaarverslag en jaarrekening

Bent u benieuwd naar wat wij in 2017 hebben bereikt.

Bent u benieuwd naar wat wij in 2017 hebben bereikt, dankzij de enthousiaste inzet van onze medewerkers en duizenden vrijwilligers? Bekijk dan ons jaarverslag. De jaarrekening geeft u inzicht in de financiën.

 

Belangrijke informatie over Carintreggeland als organisatie

 

Cliënttevredenheid

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Met onze diensten willen we uw leven zo veilig, prettig en waardevol mogelijk maken. Daar zetten we ons elke dag voor in, met veel passie en plezier. 

Ga naar Klanttevredenheid

 

Kwaliteit

Zorg bieden van hoge kwaliteit. Dat gaat niet alleen om zichtbare en meetbare dingen, zoals een prachtig pand of een mooie score op cliënttevredenheid. Vaak zijn het juist de kleine dingen die een groot verschil maken.

Ga naar Kwaliteit

 

ANBI

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI heeft recht op bepaalde belastingvoordelen in het geval van een erfenis, schenking of gift, en bij de energiebelasting.

Ga naar ANBI

 

Onze organisatie

We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig geregeld. We werken met kleine, zelforganiserende teams, die u als cliënt goed (leren) kennen. Daardoor kunnen we makkelijk inspelen op uw wensen. 

Ga naar Onze organisatie

 

 

Bestuur en adviesorgaan

De rol en functie van zorgbestuurders verandert als gevolg van alle ontwikkelingen in het zorglandschap.

Ga naar Bestuur en adviesorgaan

 

Jaarverslag en jaarrekening

Bent u benieuwd naar wat wij in 2017 hebben bereikt, dankzij de enthousiaste inzet van onze medewerkers en duizenden vrijwilligers? Bekijk dan ons jaarverslag. 

Ga naar Jaarverslag en jaarrekening

 

Samen werken

Carintreggeland wil graag samenwerken met partijen die betrokken zijn en in co-creatie producten willen ontwikkelen die bijdragen aan betekenisvol en positief ouder worden. Zo streven wij duurzame (lokale) verbindingen na.

Ga naar Samen werken

volgens mevrouw Backx, bewoner:

Ik zie zelf wel in dat ik het zelf moet doen, en dan houd ik toch nog plezier in m’n leven, ook al ben ik in de 90.

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000