ANBI

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI heeft recht op bepaalde belastingvoordelen in het geval van een erfenis, schenking of gift en bij de energiebelasting. Elke ANBI is verplicht om een aantal gegevens te publiceren op het internet. 

Diverse onderdelen van Carintreggeland beschikken over de ANBI status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit zijn instellingen die door de belastingdienst worden aangemerkt als het algemeen belang dienend.

De ANBI beschikking geeft toegang tot een groot aantal fiscale faciliteiten voor goede doelinstellingen en haar donateurs/erflaters. De ANBI's dienen te voldoen aan de eisen van de Belastingdienst om in aanmerking te komen voor een beschikking die toegang geeft tot de bovengenoemde faciliteiten. Hieronder vindt u de informatie die nodig is ten behoeve van de ANBI:

Stichting Carintreggeland-Groep
RSIN nummer
007712923

KvK nummer 
41027001

Contactgegevens
Postbus 506
7550 AM Hengelo
 

De overige gelieerde stichtingen hebben een eigen ANBI-status:

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000