Open Huis bij Carintreggeland
Week van de Zorg en Welzijn

Van 12 tot 17 maart vindt de Week van de Zorg en Welzijn plaats. Ook dit jaar doen verschillende Carintreggeland locaties hun deuren weer open.

Wilt u ervaren hoe het gaat in een verpleeghuis en wilt u zien welke waardevolle aanvulling een dagvoorziening kan bieden voor thuis wonende ouderen? Kom kijken!

Open Huis bij Carintreggeland

Welke locaties zijn open?

Locatie

Wanneer

Hoe laat

Dagopvang Eikenlaan Wierden
Eikenlaan 5
7642GA Wierden

Donderdag 15 maart

13:30 tot 15:30 uur

De Botterhof in Wierden
De Botterhof 1
7642VM Wierden

Zaterdag 17 maart

10:00 tot 12:00 uur

St. Elisabeth in Delden
Langestraat 74
7491AJ Delden

Zaterdag 17 maart

10:00 tot 12:00 uur

Titus Brandsmahof in Almelo
Titus Brandsmahof 3
7606SB Almelo

Zaterdag 17 maart

10:00 tot 12:00 uur

Eurgeria in Almelo
Roskamstraat 6
7602JT Almelo

Zaterdag 17 maart

10:00 tot 12:00 uur

Hoog Schuilenburg in Almelo
Beethovenlaan 1
7604 GC Almelo

Zaterdag 17 maart

10:00 tot 12:00 uur


Dagopvang de Eikenlaan
U kunt bij de wijkverpleging terecht voor een klein gezondheidsconsult. Tussen 15:00 en 16:00 is de zorgregelaar aanwezig die u informeert over wonen, zorg en welzijn. En tussen 14:30 en 15:30 uur is de casemanager Dementie aanwezig om u te informeren over thuis wonen met dementie.

Wilt u weten wat reisbureau SamenUit u te bieden heeft? Heeft u vragen over personenalarmering? Of over welke services aan huis mogelijk zijn via de Ledenservice? Kom dan langs en laat u informeren.

De Botterhof
De zorgregelaar informeert u over wonen, zorg en welzijn via Carintreggeland en het aanvragen van een indicatie. Ook kunt u ervaren welke activiteiten worden georganiseerd door de afdeling welzijn en activering. Bijvoorbeeld een rondje maken op de duofiets, een spelletje spelen op de braintrainer of maak iets creatiefs samen met (klein)kinderen.

Reisbureau SamenUit organiseert uitstapjes voor ouderen die zelf niet meer zo gemakkelijk een dagje uit kunnen gaan. Heeft u vragen over personenalarmering? Of over welke services aan huis mogelijk zijn via de Ledenservice? Kom langs en laat u informeren.

St. Elisabeth
CVA nazorgverpleegkundigen vertellen u meer over de bezoeker van CVA-patienten. Eerstelijns psycholoog informeet u over vanalles, zo ook dat ze bij mensen thuis op bezoek kan komen als u niet goed ter been bent.

Heeft u vragen over personenalarmering? Of over welke services aan huis mogelijk zijn via Carintreggeland? Kom langs en laat u informeren.

Ook het reisbureau van Carintreggeland is aanwezig. Zij organiseren uitstapjes voor ouderen die zelf niet meer zo gemakkelijk een dagje uit kunnen gaan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de eigen aangepaste bus. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de deelnemers.

Titus Brandsmahof
Vragen over personenalarmering en het reisbureau SamenUit worden voor u beantwoord. Ook kunt u meer informatie krijgen over welke services aan huis mogelijk zijn via de Ledenservice.

Eugeria
De fysiotherapieruimte, wellnessruimte en de infraroodcabine zijn geopend waar u een kijkje kunt nemen. De wijkverpleging is aanwezig waar u een klein gezondheidsconsult kunt afnemen. Er zijn CVA nazorgverleegkundigen aanwezig die al uw vragen beantwoorden. Reisbureau SamenUit en de Ledenservice zijn aanwezig om over hun diensten te vertellen.

Hoog Schuilenburg
U kunt een film bekijken over diverse activiteiten op de locatie, ook kunt u ervaren welke activiteiten worden georganiseerd. Bijvoorbeelde een rondje maken op de duofiets.

Wilt u weten wat reisbureau SamenUit u te bieden heeft? Heeft u vragen over personenalarmering? Of over welke services aan huis mogelijk zijn via de Ledenservice? Kom dan langs en laat u informeren. Er is een beperkte rondleiding mogelijk, u kunt zowel een leeg als een bewoond appartement bezichtigen. Woonzorg Nederland is aanwezig om u te informeren over het verhuur van appartementen.

 

Categorieën: Activiteiten