Op stap met Samen Uit!

Vakantie, uitstapjes. Voor veel mensen vanzelfsprekend. Je gaat een dagje uit of regelt een vakantie. Toch verandert dat vaak als mensen ouder worden en zorg nodig hebben. Maar ook de bewoners van de Carintreggeland huizen en de cliënten van de wijkverpleging hebben behoefte om er af en toe eens tussenuit te gaan. 

Op stap met Samen Uit!

Veel ouderen vinden het moeilijk om een uitstapje te regelen. Want waar vind je een locatie waar jij met jouw beperkingen terecht kunt. Waar je de zorg kunt krijgen die je nodig hebt. Waar je samen met anderen welkom bent. Want dat is belangrijk: sociale contacten, een andere omgeving en een goede verzorging.

Daarom biedt Samen Uit! hen de gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Een halve dag, een hele dag of zelfs een paar dagen. Want wij willen ook hen verzorgd en vertrouwd op reis laten gaan ondanks beperkingen.

Samen Uit! biedt reisjes voor een halve - of een hele dag, voorstellingen in het theater of vakantiereizen. Mensen worden thuis opgehaald met een bus waarin zowel rolstoelplaatsen als normale zitplaatsen zijn. Hulpmiddelen zoals rollatoren kunnen in overleg mee. De uitstapjes worden verzorgd door een vrijwillige chauffeur en vrijwillige gastvrouw. Heeft een deelnemer specifieke verpleegkundige hulp nodig dan gaan proberen we dat samen te regelen.

Waar naar toe?
Wit u weten welke mogelijkheden er zijn? En bent u cliënt of lid van Carintreggeland? Neem dan contact op met Samen Uit, telefoon 06 3435 7718 of mail naar samenuit@carinreggeland.nl  

Categorieën: Activiteiten