Nieuwsbrief april 2022

Beantwoording laatste vragen
In februari zijn diverse informatiekomsten gehouden. Een aantal vragen die toen gesteld werden, stond nog open. Inmiddels is hier met de gemeente over gesproken. De openstaande vragen zijn nu ook beantwoord. Alle informatie kunt u terugvinden onder vraag en antwoord.

Nieuwsbrief april 2022

Bouwteamselectie
Alle deelnemende partijen die voor het bouwteam geselecteerd kunnen worden, hebben een presentatie gegeven. Binnenkort wordt de definitieve keuze gemaakt. Door de oorlog in Oekraïne worden ook wij geconfronteerd met sterk stijgende (bouw)prijzen. Dit geldt niet alleen voor het project De Stoevelaar maar voor alle projecten. Op dit moment brengen we in beeld welke consequenties de stijgende prijzen hebben en van daaruit zullen verdere keuzes gemaakt worden.

Voorbereiding sloop aanleunwoningen
Voor woningen gebouwd voor 1994 is een asbestinventarisatie verplicht. Dit geldt ook voor de aanleunwoningen. Dit onderzoek is inmiddels uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf. Wij wachten momenteel op het rapport. De lege aanleunwoningen hebben ook wat ongewenst bezoek gehad. De woningen worden nu van binnen gestript zodat zij niet meer aantrekkelijk zijn voor inbrekers. Ziet u iets verdachts bij de aanleunwoningen? Dan kunt u dit tijdens kantooruren melden bij Twinta Wonen (074-367 7373) en buiten kantooruren bij de politie via 0900-8844.

Op de hoogte blijven?
Alle informatie is op de projectpagina van deze website geplaatst. U kunt zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Mail hiervoor naar nieuwbouwstoevelaar@carintreggeland.nl.

Categorieën: CR nieuws, De Stoevelaar