Juni-editie magazine Deel!: zelfstandig leven, veilig en vertrouwd

Zelfstandig leven, veilig en vertrouwd. Dat is het thema van de juni-editie van Deel!, het Carintreggeland magazine dat nu online staat. Deze Deel! biedt pakkende persoonlijke verhalen van cliënten met warme foto’s en leuke filmpjes. U leest over hoe zorgtechnologie mensen onafhankelijker maakt, samenwerkingen in de regio en hoe Carintreggelanders samen groeien door zichzelf te ontwikkelen.

Juni-editie magazine Deel!: zelfstandig leven, veilig en vertrouwd

Na een lang jaar vol onzekerheden door corona, zijn veel maatregelen gelukkig weer versoepeld. Ook binnen Carintreggeland worden steeds meer activiteiten opgepakt en zijn de eerste kleine uitstapjes achter de rug. In dit nummer blikken we terug op deze periode.

Daarnaast nemen we afscheid van onze bestuurder Jeroen Kleinjan. U kunt in zijn interview lezen hoe Carintreggeland zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. En met bestuurder Heidi de Bruijn kijken we vooruit hoe de zorg bij Carintreggeland de komende jaren zal gaan veranderen.

Kortom: een editie boordevol aansprekende en interessante verhalen en interviews. Klik hier om naar de online versie te gaan.

Veel leesplezier!